Χαμός στο «Πρωινό»: Χώσιμο Λιάγκα στ��ν Μπαλατσινού και Σκορδά εναντίον Σταμάτη!

Μια… ωραία ατμόσφαιρα τα Θεοφάνεια στην εκπομπή

Χαμός στο «Πρωινό»: Χώσιμο Λιάγκα στην Μπαλατσινού και Σκορδά εναντίον Σταμάτη!

​Κάθε άλλο παρά… φώτιση έφεραν τα Θεοφάνεια στο «Πρωινό»: ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε εναντίον της Τζένης Μπαλατσινού με αφορμή δηλώσεις της, ενώ ένα σχόλιο της Σάσας Σταμάτη για το θέμα έκανε πυρ και μανία τη Φαίη Σκορδά!

Αφορμή για τον on air χαμό προκάλεσε η δήλωση της Τζένης για τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο, στην οποία ανέφερε: «είναι καλός μάγειρας. Εγώ πιστεύω θα έπρεπε να κάνει μια εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση».

«Αν είναι άντρας σου ο Κωστόπουλος, ούτε για πλάκα δεν του εύχεσαι να κάνει εκπομπή μαγειρικής, όταν αυτός, που είναι μεγαλύτερη φίρμα από ‘σένα, δεν είναι τώρα στην τηλεόραση ενώ εσύ είσαι. Εγώ αν ήμουν Κωστόπουλος, ούτε για πλάκα δεν θα ήθελα να το ακούσω από την πρώην γυναίκα μου!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας πάρει… «φωτιά». Και ο παρουσιαστής συνέχισε: «ένα ζευγάρι που χωρίζει προφανώς είχε προβλήματα για να χωρίσει. Τα “χωρίσαμε και είμαστε μια χαρά” δεν τ' ακούω εγώ. Εάν η Μπαλατσινού έχει κάνει μια εκπομπή στην τηλεόραση το οφείλει στον Κωστόπουλο. Θυμάται κανείς την Τζένη στην τηλεόραση πριν τον Κωστόπουλο;».

«Πριν χωρίσει τη γλείφανε όλοι, τώρα της τα χώνουν όλοι», παρατήρησε η Σάσα Σταμάτη και… «άναψε» η Φαίη Σκορδά, η οποία της είπε εμφανώς εκνευρισμένη: «βρε Σάσα μου, το να βγαίνεις στο τέλος και να λες κάτι για να δημιουργείς εντυπώσεις! Εξήγησέ μου γιατί το λες αυτό!».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top