Είναι ξανά ζευγάρι η Καινούργιου με τον Σταθοκωστόπουλο ή όχι;Οι σιβυλλικές δηλώσεις της on air

ΔΕΙΤΕ πως αντέδρασε η παρουσιάστρια όταν αναφέρθηκε στο θέμα η Πατλάκη

Είναι ξανά ζευγάρι η Καινούργιου με τον Σταθοκωστόπουλο ή όχι;Οι σιβυλλικές δηλώσεις της on air

Τελικά είναι ξανά ζευγάρι η Κατερίνα Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ή όχι; Ιδού η απορία…

Τι και αν στην αρχή ξέραμε τα πάντα για την προσωπική τους ζωή; Μετά το χωρισμό τους και τη φωτο -ντοκουμέντο από το μυστικό τους ταξίδι στο Λονδίνο, έχουμε χάσει… επεισόδια!

030116133215_5705.jpg
Την Τρίτη, στον «αέρα» της εκπομπής Λόγω Tivis η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή με αφορμή τη σχέση της Κατερίνας Στικούδη και του DJ Rico, την οποία προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αυτό το λάθος το έχω κάνει και το έχω παραδεχθεί και το πληρώνω άσχημα τώρα» ανέφερε η Καινούργιου, υπονοώντας πως έχει μετανιώσει που έχει προβάλει ιδιαίτερα την προσωπική της ζωή.

231215193613_3145.jpg
Τότε, η Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, άδραξε την ευκαιρία και της είπε: «Έχουμε δει όλοι τη φωτογραφία (με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο) που κυκλοφόρησε στο αεροδρόμιο και βγαίνεις τη Κυριακή και κάνεις δήλωση “Είμαι μόνη”!».

Όσο για την αντίδραση της Καινούργιου; Φανερά αμήχανα απάντησε ότι δεν έχει κάνει καμία τέτοια δήλωση και πρόσθεσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω δώσει πολλά δικαιώματα με την προσωπική του ζωή και το καταλαβαίνω… Τώρα αρχίζω και το καταλαβαίνω, και θέλω να το μαζέψω αλλά δεν ξέρω πως!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κ. Καινούργιου:Οι ΦΩΤΟ όλο νόημα μετά το μυστικό ταξίδι και την «επανασύνδεση» με τον πρώην της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top