«9 Μήνες»: O Κυριάκος φτάνει στο Κάιρο για να βοηθήσει τη Μαρίνα να συνέλθει από το σοκ

ι θα γίνει σήμερα, στις 17:50, στη σειρά του Star

«9 Μήνες»: O Κυριάκος φτάνει στο Κάιρο για να βοηθήσει τη Μαρίνα να συνέλθει από το σοκ

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες στους «9 Μήνες», όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50.

O Κυριάκος φτάνει στο Κάιρο για να βοηθήσει τη Μαρίνα να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης εναντίον της, αλλά σύντομα καταλαβαίνει πόσο ανεπιθύμητη είναι για εκείνη η παρουσία του, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η Μαρίνα έχει οράματα, και αντί για τον ίδιο βλέπει τον Μάνο δίπλα της.

Παράλληλα, η Κάτια βάζει μπρος το σχέδιό της να καταφέρει να πείσει τον Μάνο να φύγουν από την Κύπρο, έχοντας κανονίσει παραστάσεις με γνωστό επιχειρηματία της Αθήνας. Ο Μάνος όμως αρνείται να ακολουθήσει, και η Κάτια καταφεύγει σε άλλη λύση για να τον έχει υπό παρακολούθηση, και νοικιάζει κρυφά ένα σπίτι στη Λευκωσία, λέγοντας στον Μάνο ότι φεύγει για δουλειά στη Θεσσαλονίκη. Η Δάφνη ζει μία έντονη βραδιά σαν να είναι η τελευταία της με τον Αντρέα, εκδηλώνοντας πρωτόγνωρα ερωτικά συναισθήματα για εκείνον.

Του μιλάει για τα όνειρα που κάνει για την κοινή τους ζωή και για πρώτη φορά εκφράζει έντονα την επιθυμία να δημιουργήσει μαζί του μια ευτυχισμένη οικογένεια, και παιδιά. Ο Αντρέας λυγίζει, καθώς είναι αναγκασμένος από τον Αχιλλέα να βάλει το σχέδιο εξόντωσής της σε εφαρμογή. Η Κρίστη ανακοινώνει στην Άννα την οριστική της απόφαση να μην ακολουθήσει την Ντορέτα στο εξοχικό της. Η Άννα πανικοβάλλεται καθώς βλέπει για άλλη μία φορά την κόρη της να αλλάζει γνώμη, δημιουργώντας της προβλήματα σε σχέση με τη συμφωνία που η ίδια έχει κάνει με την Ντορέτα. Η Μάρθα ψάχνει στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση που βρήκε στο γραφείο της διευθύντριας του ιδρύματος, αλλά δεν καταφέρνει να βρει κάποια άκρη στην αναζήτησή της για τη Φωτεινή. Έτσι, καταφεύγει στον Νικ για να τη βοηθήσει μήπως και ανακαλύψουν πού έχει μεταφερθεί.

Ο Κυριάκος επικοινωνεί με την Άντρη για να την ενημερώσει για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η Μαρίνα και την παρακαλεί όταν επιστρέψουν να προσφέρουν στη γυναίκα του ένα ήρεμο περιβάλλον. Η Άντρη τον καθησυχάζει, αλλά στο μεταξύ έχει ήδη σκεφτεί το σχέδιο με το οποίο θα αποτρελάνει τη νύφη της. Η Μαρίνα στο μεταξύ, επικοινωνεί με τον Μάνο και του λέει ότι μόλις γυρίσει στην Κύπρο θα ζητήσει διαζύγιο από τον Κυριάκο και θα μιλήσουν στην Έλσα, γεμίζοντας τον Μάνο με απέραντη ευτυχία και αισιοδοξία για το μέλλον τους.

Ο Νικ λέει στον Μάριο να ζητήσει τη βοήθεια της Δάφνης για τον εντοπισμό της Σόνιας, μιας και οι δικές του έρευνες βγαίνουν άκαρπες. Εκείνος αντιδρά, αλλά ο Νικ τον πείθει να της πει ψέματα ότι τελικά δεν υποπτεύεται τον Αντρέα για την παγίδα που του έστησαν, αλλά κάποιον από το Πανεπιστήμιο. Ο Αχιλλέας βρίσκεται στο χώρο που θα γίνει η επίθεση κατά της Δάφνης, και δίνει εντολές για όλες τις λεπτομέρειες, καθώς δεν επιτρέπει το παραμικρό λάθος. Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top