«Τα έχωσε» on air ο Αρναούτογλου στη ��κορδά-Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε η παρουσιάστρια

Γρηγόρης: «Θες να τα έχεις καλά με όλους!»-Φαίη: «Ποια είναι η φορά που δεν ήθελα να σπάσω αυγά;»

«Τα έχωσε» on air ο Αρναούτογλου στη Σκορδά-Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε η παρουσιάστρια

​«Ποδαρικό» με… «καλά» λόγια έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Πρωινό»!

Ο παρουσιαστής πήγε καλεσμένος των Λιάγκα-Σκορδά, και στο τέλος κατέληξε να «στολίζει» την Φαίη, λέγοντας της πως θέλει να τα έχει καλά με όλους:

«Εσύ πάντα δικαιολογείς και θες να τα έχεις καλά με όλους, δεν σπας αυγά με κανέναν. Άντε να σε δω πότε θα τα σπάσεις! Για τον έναν λέμε πας να τον βοηθήσεις, για τον Περρή λέμε πας να τον βοηθήσεις…!»

«Ποια είναι η φορά που δεν ήθελα να σπάσω αυγά; Απάντησε!Εμένα μια χαρά μου έχει φερθεί τόσα χρόνια ο Περρής» του ανταπάντησε η παρουσιάστρια, με τον Γρηγόρη να της λέει:

«Μην τα λες σε μένα, εγώ το έχω πει δημοσίως καλύτερα ο Περρής που ξέρω τι πιστεύει και τι νιώθει, παρά από κάποιους που άλλα πράγματα λένε από πίσω σου και άλλα από μπροστά».

«Εγώ δεν λέω ούτε από πίσω σου όμως. Με έχεις πετύχει καμιά φορά να λέω τίποτα από πίσω σου ή έχεις ακούσει ποτέ να λέω από πίσω; Γιατί τώρα μου το πας επι προσωπικού! Μην μου το γυρνάς γιατί άμα θες να τα σπάσω τα αυγά μαζί σου, τα σπάω και τώρα».

«Σπάστα όποτε θέλεις έτοιμος είμαι!» της είπε ο παρουσιαστής, προσθέτοντας πως «στο έχω ξαναπεί. Μόλις λέμε κακά λόγια για κάποιον πετάγεσαι να το σώσεις. Βρε άστο μην το σώζεις!».

Λίγο μετά τα παραπάνω πάντως, η Φαίη Σκορδά χωρίς να περιμένει να ρίξει τίτλους τέλους η εκπομπή, είπε «εγώ δεν μπορώ!» σηκώθηκε, πέταξε τα μικρόφωνα και έφυγε από το πλατό!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO TI ΣΥΝΕΒΗ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top