Η Μενεγάκη επέστρεψε από Μαλδίβες και στήθηκε στην ουρά της Εφορίας-Η περιπέτεια που έζησε!

«Νομίζεις ότι δεν κάθομαι εγώ στην ουρά;» είπε on air η παρουσιάστρια (video)

Η Μενεγάκη επέστρεψε από Μαλδίβες και στήθηκε στην ουρά της Εφορίας-Η περιπέτεια που έζησε!

Μετά τις ειδυλλιακές στιγμές που έζησε στις Μαλδίβες με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία της παιδιά, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Ελλάδα ανανεωμένη, μαυρισμένη και… με τις μπαταρίες φορτισμένες!

Τόσο φορτισμένες, που στις οχτώ το πρωί της Δευτέρας, στήθηκε στην ουρά της Εφορίας ώστε να πληρώσει την τελευταία δόση.

Έλα όμως που με το που άνοιξε την πόρτα (της Εφορίας) έζησε μια… «περιπέτεια» την οποία και περιέγραψε on air:

«Μπήκα σήμερα στην Τράπεζα να πληρώσω την τελευταία δόση της Εφορίας. Καταρχήν είχε πάρα πολύ κόσμο. Με το που μπήκα μέσα, μου ήρθε μια μυρωδιά αλκοόλ στο πρόσωπο. Πήγα και πρωί-πρωί οχτώ η ώρα…Μου έκανε τρομερή εντύπωση δεν μου είχε ξανατύχει αυτό! Είχε τρομερό κόσμο. Με το που άνοιξε η πόρτα με παίρνει μια μυρωδιά… ζαλίστηκα!»

Όταν μάλιστα ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος απόρησε που της αρέσει να πηγαίνει στην Τράπεζα και να στήνεται στην ουρά, η παρουσιάστρια του είπε:

«Εγώ τέτοιος άνθρωπος είμαι. Τα άλλα με τα πίου πίου δεν τα ξέρω. Πάω στη τράπεζα, κάνω τις δουλειές μου, ξέρω ότι έχω πληρώσει σωστά, τα έχω βγάλει σωστά από τον λογαριασμό, και τα έχω βάλει σωστά στο κράτος, μην πάνε αλλού και τα ψάχνουμε! Νομίζεις ότι εγώ δεν κάθομαι στην ουρά; Φαντάζεσαι να μπω μες την ουρά που με ξέρει όλος ο κόσμος και να πω κάντε πέρα να περάσω; Είσαι με τα καλά σου; Ούτε για αστείο!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top