Γιώργος Λιάγκας για φωτογράφιση Στάη: «Είναι προϊόν ρετούς. Στα 60 το δέρμα κρεμάει!»

«Το δέρμα δεν έχει βρεθεί ακόμα γυμναστική να το σφίγγει!»

Γιώργος Λιάγκας για φωτογράφιση Στάη: «Είναι προϊόν ρετούς. Στα 60 το δέρμα κρεμάει!»

​Την φωτογράφιση της Έλλης Στάη για λογαριασμό του naked issue του «Down Town» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η απόφαση της δημοσιογράφου να ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού με αψεγάδιαστο κορμί και κοιλιακούς «φέτες» στα 61 της χρόνια, προκάλεσε πολλά σχόλια και συζυτήσεις, ενώ έγινε trend στο Τwitter, με τα χιουμοριστικά σχόλια των χρηστών να δίνουν ρέστα.

241215095912_2106.jpg
Μέσω του «Πρωινού», ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε πως η Έλλη Στάη έχει ένα πολύ γυμνασμένο κορμί, τονίζοντας ωστόσο πως «αυτό εδώ είναι προϊόν ρετούς. Προφανώς έχει γίνει ρετούς σε όλα! Γιατί λοιπόν να περνάμε ένα πρότυπο ότι μια γυναίκα 61 ετών πρέπει να είναι έτσι. Γιατί (η Έλλη Στάη) δεν είναι έτσι. Είναι το ρετούς (που την κάνει) έτσι», με τον Άρη Καβατζίκη (διευθυντή του περιοδικού Hello) να προσθέτει πως:

241215095911_1116.jpg
«Αυτές οι φώτο είναι περασμένες από απόλυτο ρετούς. Καταρχήν είναι περασμένο με φίλτρο, ένα χρώμα. Η γυναίκα δεν είναι καφέ. Είναι περασμένη με καφέ χρώμα».

«Παιδιά το δέρμα στα 60 κρεμάει, μην λέμε χαζομάρες! Πάει ένας και χτυπιέται στα γυμναστήρια. Σφίγγουν οι μυς αλλά το δέρμα δεν έχει ακόμα βρεθεί γυμναστική να το σφίγγει! Το δέρμα παιδιά πέφτει λόγω βαρύτητας… τέλος! Αυτό το δέρμα είναι 20χρονης. Να λέμε την αλήθεια. Κουκλάρα η Στάη, αλλά το βλέπει η θειά μου και λέει “γιατί να μην είμαι κι εγώ έτσι;” Μα δεν είναι και η Έλλη Στάη έτσι!» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το θαύμα των Χριστουγέννων: ΔΕΙΤΕ πόσ��… κορμάρα είναι η Έλλη Στάη!-Δηλώνει 61 ετών και έχει το πρόσωπο και τους κοιλιακούς που βλέπετε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top