Ελληνίδα παρουσιάστρια χώρισε λίγο πριν τα Χριστούγεννα-Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ μετά τους τίτλους τέλους!

Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους

Ελληνίδα παρουσιάστρια χώρισε λίγο πριν τα Χριστούγεννα-Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ μετά τους τίτλους τέλους!
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα η Χριστίνα Αλούπη και ο επιχειρηματίας σύντροφός της αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια μπορεί να είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτά της με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Κωνσταντίνο Κέφαλο, ωστόσο η εξέλιξη της σχέσης της δεν ήταν όπως θα ήθελε.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά», οι έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αλλά και τα ταξίδια της παρουσιάστριας στην Ελλάδα, έφεραν τον χωρισμό.

Άτομο από το περιβάλλον της Χριστίνας, αποκαλύπτει στην εφημερίδα πως τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά. Όσον αφορά την Χριστίνα Αλούπη αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα όπου θα περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της, ενώ τον Ιανουάριο, θα βρεθεί πάλι στη βάση της στο Λος Άντζελες!

Ωστόσο, ανήμερα των Χριστουγέννων ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε και μια φωτογραφία μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να δίνοντας τις ευχές της στους φόλους της.
ααα.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top