Ξέσπασμα Λιάγκα: «Η Εκκλησία είναι μπίζνα… Κηρύσσει μίσος και φανατισμό»!

Σκληρή απάντηση σε δήλωση του Αρχιεπισκόπου

​Με σκληρά λόγια σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου ότι η ομοφυλοφιλία είναι εκτρο��ή από τη ζωή: μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής χαρακτήρισε την Εκκλησία μπίζνα, που δεν θέλει το σύμφωνο συμβίωσης γιατί χάνει λεφτά!

«Να πούμε μερικές αλήθειες, όλοι έχουν την πελατεία τους και η Εκκλησία είναι και μια μπίζνα. Πάνε γράφουνε τις περιουσίες τους στην Εκκλησία... Οφείλουμε λοιπόν την μπίζνα αυτή να την επεκτείνουμε κιόλας. Ως μπίζνα πρέπει να ξέρουμε ότι το ακροατήριό μας θα μείνει πιστό σε μας», ανέφερε ο παρουσιαστής, τονίζοντας πως η Εκκλησία έχει συγκεκριμένο ακροατήριο που θέλει να ακούει συγκεκριμένα πράγματα.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήγε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία στους κόλπους της Εκκλησίας, λέγοντας: «γιατί θεωρείται η ομοφυλοφιλία εκτροπή όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ομοφυλοφιλία ανθεί στους κόλπους της Εκκλησίας; Με γυναικεία ονόματα αποκαλούνται, γιατί δεν τους ξυρίζουν; Άρα δεν το θεωρούν εκτροπή και άρα λένε πράγματα που δεν πιστεύουν για να διατηρήσουν τη μπίζνα! Το σύμφωνο συμβίωσης τους χαλάει την πιάτσα!».

«Στο όνομα της εκκλησίας έχουν διαπραχθεί τα μεγαλύτερα εγκλήματα στον κόσμο. Ο λόγος της Εκκλησίας είναι μισαλλόδοξος. Η Εκκλησία δεν κηρύσσει αγάπη, κηρύσσει παγκοσμίως μίσος και φανατισμό. Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά δεν πιστεύω τους φορείς της Εκκλησίας, γελώ μαζί τους!», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα