Θα κλάψετε από τα γέλια: Ένα φορμάκι φέρνει ταραχή στην «Τρελή Οικογένεια»!

Τι θα γίνει απόψε, στις 21:00, στην ελληνική κωμική σειρά του Star

Θα κλάψετε από τα γέλια: Ένα φορμάκι φέρνει ταραχή στην «Τρελή Οικογένεια»!

​Σε σπαρταριστές περιπέτειες θα βάλει την οικογένεια Αλατζά ένα… παιδικό ρουχαλάκι, στο αποψινό επεισόδιο της ελληνικής κωμικής σειράς του Star «Τρελή Οικογένεια», που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στις 21:00!

Ο Αντώνης πιστεύει ότι ανάμεσα στα αδέρφια μπορεί να υπάρχει τηλεπάθεια και προσπαθεί να πείσει τη Χλόη να το δοκιμάσουν. Προς μεγάλη του έκπληξη, η Χλόη πράγματι μπορεί να διαβάσει… το μυαλό του.

Η μητέρα τού Ρίκο στέλνει από τη Σικελία, δώρο για τα δίδυμα, ένα φορμάκι από μαλλί προβάτου, που υπάρχει πολλά χρόνι�� στην οικογένεια. Ο Ρίκο, συγκινημένος, επιμένει να το φορέσει στα παιδιά, οδηγώντας τη Ρωξάνη στην παράνοια.

Στο μεταξύ, η Χλόη έχει μια κατάκτηση! Ο Μάριος από το σχολείο ενδιαφέρεται για εκείνη και αποφασίζει να της ζητήσει να βγούνε. Δεν έχει υπολογίσει όμως τη… διακριτικότητα των Αλατζάδων, που καταφέρνουν να του χαλάσουν τα σχέδια.

Ο Αντώνης ετοιμάζεται για τις εξετάσεις του στην οδήγηση και ζητάει τη βοήθεια της Μαργαρίτας. Εκείνη, για κακή της τύχη, δέχεται, λες και δεν ξέρει τι την περιμένει…

* Στο ρόλο του Μάριου, ο Γιώργος Τζανετής

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top