Αρναούτογλου για Λιάγκα: «Ποιος είσαι εσύ που θα πεις ποιος θα έρθει στη�� τηλεόραση!»

Τι του απάντησε ο παρουσιαστής μέσα από «Το Πρωινό»

Αρναούτογλου για Λιάγκα: «Ποιος είσαι εσύ που θα πεις ποιος θα έρθει στην τηλεόραση!»

​Στα «πυρά» που είχε εκτοξεύσει εναντίον του ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε μέσω του «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, προ ημερών ο Γιώργος Λιάγκας τα είχε χώσει στον Γρηγόρη, επειδή κάλεσε τον Φαήλο Κρανιδιώτη στην εκπομπή (ο οποίος θυμίζουμε είχε αποκαλέσει τον Φαλελάκη «αξύριστη χήρα του Χατζησάββα») λέγοντας on air πως έκανε φάουλ για 1% παραπάνω τηλεθέαση.

Ο Γρηγόρης αυτό δεν το άφησε να πέσει κάτω, και μέσω της εκπομπής του, είπε για τον Λιάγκα:

«Έφερα εδώ πέρα τον Φαήλο Κρανιδιώτη και βγήκε ο Λιάγκας το πρωί και είπε “τι τον έφερε; Γιατί τον έφερε να μιλήσει; Δεν είναι όλοι για να βγουν στην τηλεόραση!” Και μου φάνηκε τόσο πολύ άσχημο να το ακούω από έναν δημοσιογράφο –γιατί εδώ δεν είμαι δημοσιογράφος- όπως είναι ο Λιάγκας που κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις».

Μάλιστα αναρωτήθηκε «ποιος είσαι εσύ που θα πεις ποιος θα έρθει στην τηλεόραση! Εσύ έχεις τον λόγο σου το πρωί και λες ο,τι γουστάρεις και δεν σου λέει κανείς τίποτα! Εγώ ήμουν πολύ αντίθετος με τον Κρανιδιώτη και του το 'πα. Ποιος θα πει σήμερα σε κάποιον να μη βγει στην τηλεόραση; Ποιος έχει αυτό το δικαίωμα;»

Στα λεγόμενα του Αρναούτογλου απάντησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας μέσω του «Πρωινού», λέγοντας:

«Θέλω να πω στον Γρηγόρη, επειδή ήρθε εδώ στο εορταστικό και το λήξαμε αυτό το πράγμα, ότι εγώ ακόμα επιμένω στην άποψη μου, ότι δεν πρέπει να τους καλούμε όλους στην τηλεόραση. Σε κάποιους ανθρώπους δεν πρέπει να δίνουμε βήμα. Βέβαια δικαίωμα του είναι…! Θα βρει βήμα αυτός (ο Φαήλος Κρανιδιώτης). Σίγουρα θα υπάρχουν ευήκοα ώτα που θα τον πάρουν να δώσει συνέντευξη σε ένα καναλάκι πιο μικρό ή μια εφημερίδα. Σε μια εκπομπή, μεγάλης τηλεθέασης του Γρηγόρη, εγώ αν ήμουν στο "The2NightShow" δεν θα τον καλούσα. Αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι και εξάλλου δεν σημαίνει ότι επειδή εγώ λέω αυτό πρέπει να το κάνει ο Γρηγόρης. Ο καθένας έχει μια διαφορετική οπτική, αυτή είναι η δημοκρατία. Εξάλλου αυτό που είπε ο Γρηγόρης ότι μιλάω και δεν μου τη λέει κανένας… μιλάω και γίνεται χαμός τι δεν μου τη λέει κανένας!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top