Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τον Αλέξη Τσίπρα! ΔΕΙΤΕ τι είπε on air

Στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τον Αλέξη Τσίπρα! ΔΕΙΤΕ τι είπε on air

Τον Αλέξη Τσίπρα συνάντησε για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη στην παράσταση του «Θεέ μου τι σου κάναμε» του Λάκη Λαζόπουλου στο θέατρο Γκλόρια, όπου πήγε, όπως σας γράψαμε από το star.gr συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο.

111215091519_9449.jpg
Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια όταν μπήκε στην αίθουσα ο πρωθυπουργός μαζί με την σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα, προκειμένου να απολαύσει την παράσταση, ο κόσμος άρχισε να τον χειροκροτεί.

4978_MPAZIANA_TSIPRAS_10122015.jpg
«Έφτασα εκεί με τα χίλια ζόρια λόγω κίνησης από τη βροχή και με το που κάθομαι -μέχρι να χαιρετήσω όσους έβλεπα- και πάω να πω δυο κουβέντες με την Ζέτα Μακρυπούλια που καθόταν δίπλα μου, ξαφνικά ακούω ένα χειροκρότημα τρελό. Λέω "ποιος ηθοποιός είναι και τον χειροκοτούν έτσι"; Και με το που γυρνάω βλέπω να μπαίνει ο Τσίπρας, ο κύριος Τσίπρας με συγχωρείτε, αλλά είναι και μικρότερός μου! Όχι μόνο είναι μικρότερός μου, δείχνει και πολύ μικρότερός μου! Είναι σαν να βλέπεις ένα παιδί, έναν νεαρό άντρα. Μπήκε με ένα πλατύ χαμόγελο, τον κοίταζα και λέω "ρε συ είναι σαν να χαμογελάει παιδί". Ξέρεις τι χειροκρότημα πήρε;» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε: «Και η σύζυγος μαζί η οποία εκπέμπει κάτι πολύ δυναμικό. Το μάτι μου γύρισε για 30 δευτερόλεπτα, δεν ήταν για να καρφωθώ, δεν είναι και πρέπον! Ήθελα λίγο να το ξεψαχνίσω με το βλέμμα, αλλά λέω άσε μην κοιτάζει και ο κόσμος. Τα συμπεράσματά μου είναι από τριάντα δευτερόλεπτα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top