Χρηστίδου και Βόσσου ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Star για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Οι αγαπημένες τραγουδίστριες βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Χρηστίδου και  Βόσσου ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Star για  το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Παγκόσμι�� Ημέρα του Παιδιού σήμερα και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπως και ολόκληρο το Star, βρίσκονται στο πλάι του «Χαμόγελου του Παιδιού» προκειμένου να βοηθήσουν.

Στο πλατό της εκπομπής της εκτός από την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα η οποία πάντα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη, βρέθηκαν και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η Σοφία Βόσσου και η Ραλλία Χρηστίδου.

Η Σοφία, αφού προέτρεψε τους τηλεθεατές να τηλεφωνήσουν στο 14545, ερμήνευσε το τραγούδι «Δεν ζω χωρίς εσένα».

Στην σημαντική κινητοποίηση του κόσμου αναφέρθηκε και η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία ερμήνευσε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Οι προσπάθειες του Star και της Ζήνας Κουτσελίνη είχαν μεγάλη απήχηση καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε με συγκινητικό τρόπο και γι’ αυτό η εκπομπή της Δευτέρας θα είναι επίσης αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και να δούμε να ζωγραφίζονται στα παιδικά προσωπάκια χαμόγελα ευτυχίας.

Η συγκινητική αποφώνηση της Ζήνας

«Να είστε καλά, ένα χαμόγελο για τα παιδιά, καλό απόγευμα, συνεχίστε να τηλεφωνείτε σας ευχαριστούμε πολύ. Αν η τηλεόραση έχει αξία εσείς σήμερα το αποδείξατε. Ευχαριστώ το Star, αγκάλιασε την πρωτοβουλία, το Δελτίο Ειδήσεων, οι τεχνικοί, το πρόγραμμα, όλοι εσείς. Πραγματικά υποκλίνομαι. Ευχαριστώ πολύ» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Star.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη κινητοποίηση Star για το Χαμόγελο του Παιδιού-Σήμερα η παγκόσμια ημέρα του παιδιού!

Μάρα Ζαχαρέα για το Χαμόγελο Του Παιδιού: «Περνάμε δύσκολες ώρες αλλά ο λαός μας πάντα βοηθάει»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top