Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει πως θα βαφτίσει τον γιο που μόλις απέκτησε!

Η εξομολόγησή του για την πατρότητα και το «Blind Taste» του Star

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει πως θα βαφτίσει τον γιο που μόλις απέκτησε!

Για το πώς άλλαξε τη ζωή του ο ερχομός του δεύτερου παιδιού μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, λίγες ημέρες αφότου η σύντροφός του, Μαριέττα Ντάνα, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Μεταξύ άλλων, ο σεφ παραδέχθηκε ότι έχει φοβίες και αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει το μωρό, ενώ μίλησε και για το «Blind Taste», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 16:30, από το Star!

Οι αποκαλύψεις για τον 19 ημερών μπέμπη

«Και εγώ και η Μαριέττα το θέλαμε πολύ. Αν και θέλαμε κοριτσάκι, είμαστε που αποκτήσαμε ένα όμορφο και υγιές μωρό», είπε, στην εκπομπή «The 2Night Show», ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, o oποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έγινε ξανά μπαμπάς στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος έχει ακόμα έναν γιο, τον 15χρονο Δημήτρη με πρώην σύντροφό του, δεν έκρυψε ότι πλέον έχει αποκτήσει φοβίες: «έχω ελπίδες και για τα δυο μου παιδιά, αλλά φοβάμαι πολύ. Την πρώτη φορά που έγινα μπαμπάς ήμουν 30 ετών και είχα άγνοια κινδύνου και δεν με ένοιαζε τίποτε. Στα 45, με το δεύτερο παιδί, έχω περισσότερες φοβίες. Όσο μεγαλώνεις, αποκτάς φοβίες».

«Έχει λίγο τις δυσκολίες του ο μπέμπης, γιατί τις περισσότερες φορές δεν κοιμάται. Τώρα χρησιμοποιούμε τον απορροφητήρα, την ηλεκτρική σκούπα, διάφορους ήχους…», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, αποκαλύπτοντας ότι ο 19 ημερών μπέμπης του μοιάζει και θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος, από τον πατέρα της συντρόφου του που δεν είναι πλέον στη ζωή.

«Είμαι ευχαριστημένος από το Star – Είναι μια οικογένεια»

Σε ερώτηση για τα επαγγελματικά του, ο σεφ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το «Blind Taste» και τη συνεργασία του με το Star.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί είναι ένα παιχνίδι που έχει πλάκα. Και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και με το κανάλι, γιατί, ναι μεν είναι ένα μικρό κανάλι, αλλά είναι μια οικογένεια», συνέχισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Μάλιστα, επεσήμανε και την διαφορά που έχει το τωρινό τηλεοπτικό του βήμα από τα προηγούμενα, αναφέροντας: «πραγματικά νιώθω καλά, γιατί στο Star είναι άνθρωποι που είναι πραγματικά κοντά μου. Το Mega είναι μεγάλο κανάλι και ήταν λίγο απρόσωπο κι εγώ δεν το είχα συνηθίσει αυτό. Ανεβαίνουμε σταθερά, ξέρουμε ότι είμαστε τέταρτο κανάλι και ξέρουμε τι δρόμο έχουμε μπροστά μας. Αλλά το ότι ανεβαίνουμε σημαίνει ότι ο κόσμος το εκτιμά – αυτό δεν θέλουμε άλλωστε; Την εκτίμηση του κόσμου;».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top