Έξαλλος με την Σπυροπούλου ο Ουγγαρέζος: «Ας το πω εγώ αφού δεν το λέει κανείς»!

ΔΕΙΤΕ τι είπε on air για την παρουσιάστρια

Πυρ και μανία έγινε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Όλα Πρώτη Φορά».

Ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε τόσο με το ύφος που είχε η Κωνσταντίνα όσο και με το γεγονός ότι απέφυγε να απαντήσει στις «δύσκολες» ερωτήσεις που της έκανε η Δούκισσα Νομικού, δείχνοντας μάλιστα την «ξινίλα» της.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα τη ρώτησε τόσο για την αγωγή που έχει υποβάλλει στον Γιώργο Λιάγκα και στην Σάσα Σταμάτη όσο και για την πρώην συνεργάτιδά της, Ζήνα Κουτσελίνη.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη στην εκπομπή «Spata Live» που παρουσιάζει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη ο Ουγγαρέζος ξέσπασε λέγοντας:

«Φορτώνω πολύ! Συγγνώμη που θα χαλάσω το ωραίο σας το κλίμα! Αυτό που είδα είναι απαράδεκτο! Μπράβο στη Δούκισσα για τις ερωτήσεις της… Αυτό το υφάκι από έναν άνθρωπο που είναι 4 χρόνια στην τηλεόραση… Είναι γνωστό ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ευνοημένη στον Alpha, είναι ξεκάθαρο! Ας το πω εγώ αφού δεν το λέει κανείς και είναι ξεκάθαρο ότι έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση όταν παρακολουθείς την εκπομπή της και κάνει αυτές τις φοβερές παύσεις- γιατί δεν τα λέμε ρε παιδιά; Άμα τη δω έξω θα της τα πω -δεν μας αφήνει να την πλησιάσουμε κιόλας. Τόσα χρόνια δεν μιλάει ένας άνθρωπος» ανέφερε on air ο παρουσιαστής ο οποίος στη συνέχεια θυμήθηκε ότι σε λίγες ημέρες είναι καλεσμένος στην εκπομπή της!

«Ξέρεις τι θυμήθηκα; Είμαι καλεσμένος στην εκπομπή της στις 19 του μήνα! Εγώ δεν τα παίρνω πίσω αυτά που λέω! Λέω αυτά που πιστεύω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ