Ο αγαπημένος «αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ» περιγράφει πως άλλαξε η ζωή του μετά το εγκεφαλικό

«Το στόμα μου είχε στραβώσει και δεν μπορούσα να μιλήσω» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιάννης Ευαγγελίδης

 Ο αγαπημένος «αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ» περιγράφει πως άλλαξε η ζωή του μετά το εγκεφαλικό

​Στον τηλεοπτικό καναπέ της Ζήνας Κουτσελίνη έκατσε ο Γιάννης Ευαγγελίδης ή αλλιώς «ο αρχηγός της αστυνομίας Χρυσολωράς» που πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά «Καλημέρα Ζωή».

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στην οικοδέσποινα της εκπομπής τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν τρία χρόνια, όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Έπεσα ένα μεσημέρι να ξεκουραστώ. Εκείνη την εποχή, έπαιζα θέατρο στο ΚΑΠΗ του Βύρωνα. Ξάπλωσα λοιπόν να κοιμηθώ για να πάω μετά στο μάθημα. Όταν σηκώθηκα από το κρεβάτι, το χέρι μου είχε μουδιάσει και ένιωθα βαρύς. Τότε λοιπόν πήγα στον καθρέφτη και είδα πως το στόμα ��ου είχε στραβώσει είχε πάει αριστερά. Σήκωσα το τηλέφωνο για να ειδοποιήσω πως δεν είμαι καλά και τότε συνειδητοποίησα πως δεν μπορώ να μιλήσω. Τα πράγματα ήταν σκούρα. Κατάλαβα φυσικά πάνω-κάτω τι είχε συμβεί. Έβαλα κάποια πράγματα σε ένα σακίδιο, βγήκα έξω στην πόρτα πήρα ένα ταξί και του είπα να με πάει στον Ευαγγελισμό» δήλωσε.

Ο ηθοποιός έμεινε στον Ευαγγελισμό για μία εβδομάδα και μετά οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση. Ο ίδιος μάλιστα παραδέχτηκε, πως και μετά το επεισόδιο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα.

«Είχα ένα έντονο πρόβλημα στην ομιλία μου όταν βγήκα από το νοσοκομείο για δύο-τρεις μήνες. Ακόμα και σήμερα, δεν έχω πια την καθαρή ομιλία, την κρυστάλλινη που είχα παλαιότερα» ανέφερε ο Γιάννης Ευαγγελίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top