Παραιτήθηκε από πρωταγωνίστρια λόγω ασθένειας η Σαμάνθα του «Sex & The City»!

Τι αντιμετωπίζει η ηθοποιός

Παραιτήθηκε από πρωταγωνίστρια λόγω ασθένειας η Σαμάνθα του «Sex & The City»!

​Την απόφασή της να αποχωρήσει από το νέο επαγγελματικό της βήμα ανακοίνωσε η Σαμάνθα του «Sex & The City», η οποία «παλεύει» εδώ και χρόνια με μία σπάνια ασθένεια!

«Με μεγάλη θλίψη και μετά από συμβουλές των γιατρών μου, δεν θα είμαι σε θέση να πρωταγωνιστήσω στην παράσταση “Linda”. Εκτιμώ όλη την υποστήριξη που έλαβα από το θέατρο και τους ευχαριστώ που μου επιτρέπουν να βάλω σε προτεραιότητα την υγεία μου», ανέφερε σε δήλωσή της η Κιμ Κατράλ.

Η 59χρονη ηθοποιός πάσχει εδώ και χρόνια από τη νόσο Χασιμότο, ένα αυτοάνοσο νόσημα που αποτελεί την πιο συχνή μορφή μη ειδικής θυρεοειδίτιδας και την πιο συχνή αιτία υποθυρεοειδισμού και βρογχοκήλης.

Το βασικό σύμπτωμα της ασθένειας είναι η διόγκωση του θυρεοειδή και εμφανίζονται συμπτώματα όπως κόπωση, υπνηλία, αμνησία, ξηροδερμία και αύξηση του βάρους. Η θεραπεία είναι συμπτωματική και συνίσταται στη χορήγηση θυροξίνης για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλούνται πιεστικά φαινόμενα, οπότε αντιμετωπίζεται χειρουργικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top