H «απάντηση» της Αντιγόνης Πάντα Χαρβά στην Κιτσινέλη για τα «χοντρά μπούτια της Κορινθίου»

Φωτογραφίζεται με αποκαλυπτικά εσώρουχα και λέει «αυτό που είδα ήταν ένα κοριτσάκι που διψούσε για πέντε λεπτά δημοσιότητας»

H «απάντηση» της Αντιγόνης Πάντα Χαρβά στην Κιτσινέλη για τα «χοντρά μπούτια της Κορινθίου»

​Την δική της απάντηση έδωσε η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά στην Χρυσάνθη Κιτσινέλη, μετά την δήλωση της στιλίστριας που προκάλεσε σάλο, καθώς είπε ότι η Μαρία Κορινθίου έχει χοντρά πόδια, επομένως καλά κάνει που τα κρύβει.

ANTIGONI.jpg
Η συνεργάτης της εκπομπής «ΦΜ Live», πόζαρε στο περιοδικό «Down Town» φορώντας σέξι και αποκαλυπτικά εσώρουχα, λέγοντας:

ANTIGONI11.jpg
«Αυτό που είδα ήταν ένα κοριτσάκι που διψούσε για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας. Προσβλήθηκα για τη Μαρία Κορινθίου, κυρίως. Δεν είναι δυνατόν να ακούω κάποιον να λέει ότι δεν βλέπονται τα πόδια της. Δεν το λες αυτό για κανέναν λόγο και δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καν. Δεν βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τα νέα πρότυπα και τα plus size μοντέλα; Ο κόσμος πλέον κατακρίνει ανοιχτά τους ρατσιστές και προφανώς αν πεις αυτά που σκέφτεσαι θα γίνει χαμός. Αν δεν έχεις τη γνώση, τότε δεν έχεις αυτό που χρειάζεται για να κάνεις αυτή τη δουλειά».
ANTIGONI2 (1).jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλη στην camera του «Καλημερούδια» η Κορινθίου: «O τρόπος της Χρυσάνθης ήταν ειρωνικός»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top