Zήνα Κουτσελίνη για Ουγγαρέζο: «Ασχολούμαι μόνο με ανθρώπους που πιστεύω ότι έχουν αξία»

Απαντά αν έχει κάνει πλαστικές και αν ασχολείται με τα νούμερα τηλεθέασης

​Για την εκπομπή που παρουσιάζει καθημερινά στο Star «Αλήθειες με την Ζήνα», για την εμπειρία της μέχρι σήμερα μπροστά από τις κάμερες, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για το αν έχει κάνει πλαστικές, μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «YOU».

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε πως τώρα που παρουσιάζει την δική της εκπομπή «περνάω ωραία, το απολαμβάνω, αν και η καθημερινότητα έχει τις δυσκολίες της. Την άλλη μέρα έχεις ένα πονοκέφαλο με τα νούμερα που έρχονται! Αυτό όμως το είχα και όταν ήμουν πίσω από τις κάμερες. Αλλά τώρα νιώθω ολοκληρωμένη».

Όπως εξηγεί, «τώρα είμαι πιο ψύχραιμη. Όταν ήμουν πίσω από τις κάμερες, ήμουν και λίγο μουρτζούφλα, αλλά τώρα δεν νομιμοποιούμαι να μην χαμογελάσω. Από εμένα περιμένει το κοινό να είμαι η παρέα του».


Τι γίνεται όμως όταν κλείνουν τα φώτα;

«Είμαι πιο ήρεμη από άλλες παρουσιάστριες. Είμαι πολύ χαλαρή και αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τα νούμερα της κάθε μέρας. Και λέω στον εαυτό μου αυτό που έλεγα στις παρουσιάστριες όταν έβγαιναν μπροστά: "Δεν είμαι νούμερο, διεκδικούμε τα νούμερα για το σταθμό, εμείς όμως φροντίζουμε να κάνουμε ο,τι καλύτερο”».

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη ομολογεί πως βλέπει «τουλάχιστον πέντε φορές καθεμία εκπομπή μου με αυστηρότητα», καθώς και ότι «στην πρεμιέρα με βαθμολόγησα με 4 και στη πορεία με 8. Δεν είμαι κακή, βλέπομαι».

ΓΙΑ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟ-ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ:

«Ασχολούμαι μόνο με ανθρώπους που πιστεύω ότι έχουν αξία. Όταν βλέπω ένα παιδί να λειτουργεί για δεύτερη φορά ανώριμα, δεν έχω παρά να τον κρίνω ως άνθρωπος που έχω μια εμπειρία. Αλλά ποιος συνεχίζει να είναι ανώριμος; Εγώ έχω τα κότσια να τον κρίνω γι΄αυτό που είδα. Εκείνος όμως που με ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι είναι fan μου γιατί παρακολουθεί τα σπαγκάτα μου, είναι άνθρωπος ώριμος;»

Παράλληλα, απάντησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο που αναρωτήθηκε πόσες πλαστικές έχει κάνει:

«Εγώ γενικώς αποφεύγω να κάνω αγωγές οπότε θα απαντήσω. Ο,τι έχω κάνει σε αυτή την ζωή, το λέω δημόσια. Είχα ένα κοκαλάκι στη μύτη και διόρθωσα το διάφραγμα μου. Δεν το έκρυψα. Και πάνω από το χείλος μου είχα μια ελιά την οποία αφαίρεσα. Τον προκαλώ στην εκπομπή του να βρει το πριν και το μετά! Κι αν ανακαλύψει κι άλλες διαφορές, θα κερδίσει από μένα πολλά, όπως έναν καλό λόγο την επόμενη φορά σε συνέντευξη μου!»


ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ:

«Όσ��ς φορές αναφέρθηκα στην ζωή μου δεν έκανα τα νούμερα που φανταζόμουν. Γιατί μάλλον δεν έχω γίνει νούμερο ακόμα! Δεν έχω μπλέξει με ουσίες, δεν έχω βγει στην πορνεία. Αυτά ίσως να είχαν ενδιαφέρον για μια παρουσιάστρια. Θα δοκιμάσω μια μέρα να πω ένα ψέμα μπας και κάνουμε κάτι».

Ωστόσο τονίζει πως «είναι στιγμές πολύ προσωπικές, που παραμένουν σε κλειστές πόρτες σπιτιού. Πολλά δεν έχω πει…»

Αν χρειαστεί πάντως να πει κάτι, δεν κρύβει πως «η αυτοεκτίμηση μου είναι σε όρια κανονικά και δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν ντρέπομαι για μένα».

Παράλληλα, απαντά γιατί αποφάσισε τώρα να βγει μπροστά από τις κάμερες:

«Ήμουν 24 όταν ιδιοκτήτης πολύ μεγάλου καναλιού μου πρότεινε να βγω μπροστά. Πείστηκε ότι δεν ήθελα, όταν μου έδωσε τα χρήματα και συγκεκριμένη ζώνη και αρνήθηκα πολλές φορές. Αν επιθυμούσα να το είχα κάνει, θα το είχα κάνει. Μου άρεσε να ζωγραφίζω πίσω από τις κάμερες. Θεωρώ όμως, ότι θέλω με έναν τρόπο να κλείσω έναν κύκλο».
Αναφερόμενη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, λέει πως «είναι αυτή που με δικαίωσε περισσότερο και την πίστευα. Νιώθω περήφανη για εκείνη, γιατί είναι ένα πρόσωπο που δούλεψε πολύ για να φτάσει εδώ».


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΜΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ:

Όταν μιλά για την 5χρονη μονάκριβη της, η Ζήνα Κουτσελίνη «λιώνει» και εξηγεί πως «μετά την γέννηση της έχω αλλάξει. Πλέον διοχετεύω όλη την ενέργεια μου στο παιδί μου».

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά:

«Η Έμμα έχει βρει εκπομπή μαγειρικής που θα παρουσιάσει, και το σήμα της επίσης, που είναι ένα παιδικό τραγούδι. Θα μαγειρεύει η Έμμα, εγώ θα τη βοηθάω στις συνταγές και η γυναίκα που έχουμε στο σπίτι θα πλένει τα πιάτα!»

Τέλος, αποκαλύπτει πως με τον σύζυγό της «από το 2002 που παντρευτήκαμε έχουμε περάσει πολλές φορές κρίση...Όταν δυο άνθρωποι είναι συγκρουσιακοί, εύκολα λες χωρίζουμε σε έναν καυγά. Το θέμα είναι ότι αυτός ο γάμος έχει τόσο γερές βάσεις που μέχρι στιγμής έχει διατηρηθεί. Όμως εγώ είμαι από τους ανθρώπους που ποτέ δεν λέω ποτέ. Όλα είναι στην ζωή!»

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί;

«Θέλω αλλά έχω κάποιες ενστάσεις στο θέμα της ηλικίας. Θεωρώ ότι η γυναίκα μετά τα 45 δεν πρέπει να γίνεται μάνα».