Τζίνα Μοσχολιού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο και η απάντηση στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

ΔΕΙΤΕ τι είπε η πρώην σύζυγός του παρουσιαστή

Τζίνα Μοσχολιού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο και η απάντηση στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της Κωνταντίνο Μπογάνο μίλησε στην εκπομπή «Καλημερούδια» η Τζίνα Μοσχολιού, αποκαλύπτοντας μάλιστα εάν μετάνιωσε που παντρεύτηκε.

«Εκ των πραγμάτων, όταν κάτι αποτυγχάνει, προφανώς κάνεις τέτοιες σκέψεις. Αλλά γενικώς στα πράγματα που δεν μου βγαίνουν στη ζωή μου –ότι και να ‘ναι- σκέφτομαι πως τη στιγμή που το έκανα, πήρα την απόφαση αυτή, το έκανα με κάθε καλή πρόθεση, με όλα τα σωστά συναισθήματα.»

Μάλιστα, η δημοσιογράφος σχολίασε και όσα είπε πρόσφατα ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ στο «Πρωινό».

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο ίδιος εξήγησε το λόγο που χώρισε λέγοντας: «Υπήρχαν κάποιες αντικειμενικές συνθήκες οι οποίες θα με οδηγούσαν σ’ αυτή την απόφαση(σ.σ: στο να παντρευτεί) και τελικά χώρισα γιατί εξέλειπαν οι αντικειμενικές συνθήκες π��υ τελικά με οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση».

Απαντώντας στην ερώτηση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, εάν κατάλαβε τι είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Τζίνα Μοσχολιού ανέφερε «Μπορώ να φανταστώ διάφορα. Παντρεύεσαι με την συνθήκη να είσαι ευτυχισμένος και μετά να μην είσαι. Να είσαι ερωτευμένος και μετά να μην είσαι. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Το βασικό είναι ότι δεν κάνω αναδρομές. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ήσυχα».

Όσο για το εάν μιλούν μετά το διαζύγιο τους; «Δεν έχει χρειαστεί να μιλήσουμε, αλλά αν χρειαστεί δεν έχω θέμα».

ΔΙΑΒΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζευγάρι με συνεργάτιδα της Σπυροπούλου ο Μπογδάνος; ΔΕΙΤΕ τους μαζί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top