ΔΕΙΤΕ τι δώρο ζήτησε ο Λιάγκας από την… Σπυροπούλου για τα Χριστούγεννα!

Η ευχή του παρουσιαστή ενόψει των γιορτών

ΔΕΙΤΕ τι δώρο ζήτησε ο Λιάγκας από την… Σπυροπούλου για τα Χριστούγεννα!

​Δώρο από την… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενόψει Χριστουγέννων ζήτησε ο Γιώργος Λιάγκας!

Μετά την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας, ο παρουσιαστής ρωτήθηκε αν θα έπαιρνε δώρο στην οικοδέσποινα του «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», με την οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είναι σε αντιδικία μετά από αγωγή που κατέθεσε εκείνη εναντίον του.

«Για ποιόν λόγο να στείλω δώρο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Σε καμία περίπτωση δεν έχω θίξει με αυτά που έχω πει την κυρία Σπυροπούλου. Αν εθίγην, το έχω ξαναπεί δημόσια, θεωρώ ότι είναι άδικο γιατί δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Εξάλλου, πάρτε αυτά που έχω πει να δείτε, αν τα έλεγα για εσάς, αν θα θιγόσασταν. Οπότε δεν έχω κανένα λόγο να ζητήσω συγγνώμη ή να στείλω ένα δώρο σε κάποιον που δεν τον έχω θίξει», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και κατέληξε: «θα μπορούσε εκείνη να μου κάνει ένα δώρο και να αποσύρει την αγωγή για να μην τρέχουμε χριστουγεννιάτικα στα δικαστήρια»!

Βρε λες να ντυθεί… Άγιος Βασίλης η Κωνσταντίνα και να πάψει να του ζητά 260.000 ευρώ για τα υποτιμητικά, όπως υποστηρίζει, σχόλια που έκανε κατά την διάρκεια της εκπομπής;

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top