Ο Λιάγκας βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το «Rising Star»: «Μπαρμπούτσαλα όσα γράφονται»

Αποκαλύπτει πρώτη φορά αν ισχύουν τα ονόματα που ακούγονται για το νέο, μεγάλο talent show

Ο Λιάγκας βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το «Rising Star»: «Μπαρμπούτσαλα όσα γράφονται»

​Τα πρ��γματα στη θέση τους έβαλε ο Γιώργος Λιάγκας, σχετικά με τα όσα ακούγονται για το νέο μεγάλο talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star», το οποίο θα προβληθεί στο κανάλι του Αμαρουσίου από του χρόνου.

Ο παρουσιαστής, τόνισε πως το κανάλι έχει «κλείσει» το εν λόγω παιχνίδι αλλά προς στιγμήν είναι άγνωστο ποιος θα είναι παρουσιαστές και ποιοι θα είναι οι κριτές:

«Ξέρω από φέτος, πώς δουλεύουν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 για το Rising Star, το οποίο αν δείτε τεχνικά πόσο μπροστά είναι σε σχέση με το “Voice”… δεν υπάρχει! Δεν ξέρω τώρα αν θα είμαι εγώ, ή ο Ρέμος, ή η Βανδή όπως γράφεται, δεν έχουν γίνει συζητήσεις και όλα αυτά που διαβάζω στα sites είναι μπαρμπούτσαλα. Το Rising Star το έχει κλείσει ο ΑΝΤ1 και θα είναι το μεγάλο show του χρόνου. Έχει 18 επεισόδια, θα είναι live και πρόκειται για ένα τόσο τεράστιο πράγμα που ψάχνουν στούντιο για να το φιλοξενήσει γιατί στο studio του “Voice” δεν χωράει καν. Τώρα ποιος θα το παρουσιάσει, ποιος θα είναι κριτής κτλ δεν τα ξέρω αυτά τα πράγματα, και όσα γράφονται είναι αστεία. Επειδή είμαι στον ΑΝΤ1 και μιλάω, δεν ισχύουν γιατί δεν έχει κλείσει τίποτα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top