ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Έτσι άρχισε την καριέρα της η Μενεγάκη – H συμφωνία με κανάλι που δεν άνοιξε!

Όσα αποκάλυψε η ίδια για το ντεμπούτο της στην τηλεόραση

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Έτσι άρχισε την καριέρα της η Μενεγάκη – H συμφωνία με κανάλι που δεν άνοιξε!

​Τέλος σε όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για την καριέρα της έβαλε η Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας on air ότι το ντεμπούτο της στην τηλεόραση έγινε με ένα δοκιμαστικό σε κανάλι που... δεν άνοιξε ποτέ!

«Πριν με πάρουνε στο Mega, εγώ είχα περάσει από casting από ένα κανάλι που δεν άνοιξε ποτέ! Είχα πάρει τη δουλειά, ο δρόμος μου εδώ θα με οδηγούσε πάλι, στην τηλεόραση. Το κανάλι λεγότανε “Νέα Tηλεόραση” νομίζω. Προσπαθώ να θυμηθώ γιατί είχα γνωριστεί με τον άνθρωπο που θα το ξεκινούσε και τον συνάντησα στην πορεία της ζωής μου και σε άλλες δουλειές. Δεν μπορώ να θυμηθώ. Αμέσως μετά από λίγους μήνες ήρθε στο δρόμο μου το Mega», είπε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η παρουσιάστρια, με αφορμή τα 25 χρόνια της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Παράλληλα, η Ελένη αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο «Κοκτέιλ», την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega εν έτει 1991, με παρουσιαστές τους Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και Νίκο Διαμανταρίδη, όταν αποχώρησε η Δήμητρα Παπαδήμα!

«Με έστειλαν από το πρακτορείο σε casting… ποια “Mega Banga”, ποιόν “Τροχό Της Τύχης”! Μιλάμε είμαι προϊστορική. Ψάχνανε κόσμο για το “Κοκτέιλ”. Μία πρωινή μαγνητοσκοπημένη εκπομπή στο Mega. Έφευγε η Δήμητρα Παπαδήμα και έψαχναν για τη θέση της μία άλλη κοπέλα. Πέρασα από casting! Γινόταν χαμός! Όταν μου είπαν από το πρακτορείο μου ότι θα ανοίξουν δύο κανάλια ιδιωτικά, δεν μπορούσε να το χωνέψει το μυαλό μου! Δεν καταλάβαινα! Και ρωτούσα: “Θα παίξουν αυτά τα κανάλια; Δηλαδή θα τα βλέπουμε από το σπίτι μας;”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελένη για το ντεμπούτο της στην τηλεόραση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top