ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο άντρας Ελληνίδας δημοσιογράφου στο Παρίσι: Πως γλίτωσε το ραντεβού με το χάρο!

Τι του έλεγε ο γιος του την ώρα που ήταν μέσα στο Stade de France

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο άντρας Ελληνίδας δημοσιογράφου στο Παρίσι: Πως γλίτωσε το ραντεβού με το χάρο!

Τις στιγμές αγωνίας που βίωσε μαζί με το γιο του το βράδυ της Παρασκευής στο Stade De France, όπου σημειώθηκε έκρηξη, περιέγραψε καρέ-καρέ στην εκπομπή «Καλημερούδια» ο Richard Devalle, ο σύζυγός της ανταποκρίτριας του Mega στο Παρίσι, Μαρίας Δεναξά.

Όπως σας μετέδωσε από την πρώτη στιγμή το star.gr, ένα από τα έξι σημεία στα οποία χτύ��ησαν οι τρομοκράτες ήταν ο χώρος έξω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια διεθνούς φιλικού μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας, το οποίο ανάμεσα στους 80.000 θεατές παρακολουθούσε και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

"Aκούσαμε μια έκρηξη 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα"

«Δεν καταλαβαίναμε πολύ τι γίνεται. Ακούσαμε μία έκρηξη περίπου 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, αλλά δεν ξέραμε τι ακριβώς ήταν. Ήταν ακριβώς πίσω μας και κάποια άτομα σηκώθηκαν να δουν τι συμβαίνει και τι γίνεται στο δρόμο! Ωστόσο, δεν μάθαμε εκείνη τη στιγμή τίποτα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Μετά από λίγα λεπτά ακούσαμε μία πιο μεγάλη έκρηξη. Και τότε έστειλα στην Μαρία προκειμένου να την ρωτήσω αν γνωρίζει κάτι… Μέσα δεν υπήρχε πανικός. Όταν βγήκαμε έξω αρχίσαμε να μαθαίνουμε τι συνέβαινε…».

Τι του έλεγε ο γιος του

O γιος του τρόμαξε είπε: «Φοβήθηκε γιατί η Μαρία μας ενημέρωσε ότι υπήρχαν όπλα μέσα στο Παρίσι και το παιδί έλεγε “Είμαστε μακριά από εκεί;”, “Θέλω να φύγω!”. Aλλά εγώ σκέφτηκα ότι είμαστε πιο ασφαλείς μέσα στο στάδιο από ότι να φύγουμε μόνοι μας».

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, εκείνη την ώρα η Ελληνίδα δημοσιογράφος, βρισκόταν στο ρεπορτάζ!

«Όσα διαδραματίστηκαν τα έζησα ως κάτοικος του Παρισιού, ως δημοσιογράφος που έπρεπε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και σαν μητέρα και σύζυγος, καθώς το παιδί μου και ο άνδρας μου ήταν στο στάδιο. Ήταν εκείνοι που με ενημέρωσαν για τις δύο ισχυρές εκρήξεις» είπε στο Mega και περιέγραψε φανερά σοκαρισμένη το πόσο δύσκολο ήταν να κάνει την δουλειά της, με την καρδιά της να χτυπά δυνατά για τα αγαπημένα της πρόσωπα που ήταν στο «Stade de France».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top