Στο στάδιο όπου έγιναν εκρήξεις ο άνδρας και ο γιος Ελληνίδας δημοσιογράφου!

Πώς περιέγραψε η ίδια τις στιγμές των επιθέσεων στο Παρίσι

Στο στάδιο όπου έγιναν εκρήξεις ο άνδρας και ο γιος Ελληνίδας δημοσιογράφου!

Τις στιγμές αγωνίας και πανικού που βίωσε το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ο σύζυγος και ο γιος της ήταν στο στάδιο όπου σημειώθηκε έκρηξη, περιέγραψε Ελληνίδα δημοσιογράφος, η οποία, παράλληλα, βρισκόταν στο ρεπορτάζ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ένα από τα έξι σημε��α στα οποία χτύπησαν οι τρομοκράτες ήταν ο χώρος έξω το στάδιο «Stade de France», κατά τη διάρκεια διεθνούς φιλικού μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας, το οποίο παρακολουθούσε και ο Γάλλος πρόεδρος.

«Όσα διαδραματίστηκαν τα έζησα ως κάτοικος του Παρισιού, ως δημοσιογράφος που έπρεπε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και σαν μητέρα και σύζυγος, καθώς το παιδί μου και ο άνδρας μου ήταν στο στάδιο. Ήταν εκείνοι που με ενημέρωσαν για τις δύο ισχυρές εκρήξεις», είπε, στο δελτίο ειδήσεων του Mega, η ανταποκρίτρια του καναλιού, Μαρία Δεναξά.

Φανερά σοκαρισμένη, η δημοσιογράφος περιέγραψε το πόσο δύσκολο ήταν να κάνει την δουλειά της, με την καρδιά της να χτυπά δυνατά για τα αγαπημένα της πρόσωπα που ήταν στο «Stade de France».

«Η καθημερινότητά μας αλλάζει. Πλέον φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε όπως πρώτα στο Παρίσι, ελεύθερα. Πλέον φοβόμαστε για το τι θα μπορέσει να μας συμβεί, είτε στον δρόμο, είτε σε ένα εστιατόριο τη στιγμή που τρώμε. Και, κακά τα ψέματα, κάποιοι πλέον θα δουν την πολυπολιτισμικότητα του Παρισιού με άλλο μάτι», κατέληξε η ίδια.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μαρία Δεναξά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top