Το σοκ πασίγνωστης τηλεπερσόνας: Χάκερ έβγαλε στη φόρα το sex tape με τον σύζυγό της

Δείτε στο video την αντίδραση της μόλις συνειδητοποίησε ότι οι ιδιωτικές της στιγμές έγιναν… προσβάσιμες

Το σοκ πασίγνωστης τηλεπερσόνας: Χάκερ έβγαλε στη φόρα το sex tape με τον σύζυγό της

​Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Τζόντι Μάρς, όταν συνειδητοποίησε πόσο εύκολο είναι για έναν χάκερ να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά της δεδομένα και videos.

jodie1.jpg
Η 36χρονη τηλεπερσόνα, πήρε μέρος στο ντοκιμαντέρ του καναλιού TLC, ώστε να δείξει στο τηλεοπτικό κοινό την άνεση με την οποία ένας χάκερ μπορεί μέσω κακόβουλου λογισμικού, να πάρει… «μάτι» ο,τι έχει κανείς (καλά κρυμμένο) μέσα στον υπολογιστή του.

jodie4.jpg
Την «αποκάλυψη», ανέλαβε ο Κεν Μονρόε (online βοηθός ασφαλείας και ηθικός χάκερ), τον οποίο η Τζόντι άφησε να «εισβάλλει» στο laptop της, πιστεύοντας πως δεν θα βρει τα άκρως… προσωπικά της δεδομένα.

Έλα όμως που ο Μονρόε μεταξύ άλλων ανακάλυψε σε κλάσματα δευτερολέπτου, και το sex tape που είχε γυρίσει η 36χρονη celebrity με τον σύζυγό της, Τζέις Πλάσιντο.

jodie5.jpg
Το video, την δείχνει να φορά ένα νεγκλιζέ και να κατευθύνεται στο κρεβάτι όπου την περιμένει ο άνδρας της. Στη συνέχεια, σκαρφαλώνει πάνω του και τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε.

jodie8.jpg
Πώς αντέδρασε η Τζόντι στη θέα του sex tape της; «Αν είναι δυνατόν! Είναι απίστευτο!» απάντησε σοκαρισμένη.

Στη συνέχεια απευθυνόμενη στους τηλεθεατές, θέλησε να τους ενημερώσει για τους μεγάλους κινδύνους, λέγοντας:

spl1109894_012.jpg
«Αυτό το μικρό πείραμα, σας δείχνει πώς με ένα μικρό κλικ, ένας άγνωστος μπορεί να έχει πρόσβαση σε Ο,ΤΙ κι αν έχετε κάνει ποτέ στον υπολογιστή σας. Ειλικρινά όλο αυτό με κάνει και αηδιάζω».
spl1109908_003.jpg
spl1109916_001.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top