Έξω φρενών ο Λιάγκας με την Στικούδη: «Πολλοί καταστράφηκαν έτσι και γελοιοποιήθηκαν»

«Δεν μπορεί τη μία να βγαίνει με το στρινγκ και την άλλη σαν καλόγρια» είπε ο παρουσιαστής

Έξω φρενών ο Λιάγκας με την Στικούδη: «Πολλοί  καταστράφηκαν έτσι και γελοιοποιήθηκαν»

​Η απόφαση της Κατερίνας Στικούδη να ερμηνεύσει Παύλο Σιδηρόπουλο και μάλιστα να «ανεβάσει» και το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήταν αρκετή για να κάνει τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπάσει!

«Η Κατερίνα Στικούδη είναι από τις πιο σέξι τραγουδίστριες στην Ελλάδα δεν έχει φωνάρα αλλά μία σωστή φωνή , και είναι σέξι και βγαίνει και κονομάει και μπράβο της και εγώ θα πλήρωνα εισιτήριο για να πάω να δω την Κατερίνα Στικούδη γιατί μ’ αρέσει, περισσότερο να τη δω παρά να την ακούσω. Πετυχαίνει λοιπόν σ’ ένα κομμάτι (σ.σ: στην pop μουσική). Σε ποιον έχει να αποδείξει τι και τραγουδάει ντυμένη σαν καλόγρια έτοιμη να πάει για μοναχή, μια κορμάρα. Δεν μπορεί τη μία μέρα να φοράει το στρινγκ μέχρι εδώ(σ.σ: μέχρι τον πισινό) και την άλλη μέρα να βγαίνει έτσι(σ.σ: ντυμένη καλόγρια), τρελαίνονται οι άνθρωποι(σ.σ: οι θαυμαστές της)» είπε αφηνιασμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μάλιστα, προειδοποίησε την pop τραγουδίστρια πως αν συνεχίσει έτσι θα καταστραφεί καλλιτεχνικά.

«Τι να αποδείξει σε μας, εμείς λέμε καλά λόγια. Είναι κακό δηλαδή να έχεις ωραίο σώμα και να το δείχνεις; Θέλω να πω πως πολλοί τραγουδιστές και τραγουδίστριες με ωραία pop φωνή που έκαναν επιτυχία, καταστράφηκαν όταν κάποιος μάνατζερ, ηλίθιος τους είπε “τραγουδήστε Μίκη Θεοδωράκη” αυτό έχει καταστρέψει πολλούς. Νομίζουν πως τραγουδώντας Θεοδωράκη και Σιδηρόπουλο γίνονται σοβαροί. Γελοιοποιούνται έτσι, δεν γίνονται σοβαροί και αυτή είναι η γνώμη μου» δήλωσε, και πρόσθεσε: «Μη μας απογοητ��ύει η Κατερίνα, γιατί εμένα που μου αρέσει ως σέξι pop τραγουδίστρια με απογοητεύει να την βλέπω να τραγουδάει αυτό. Το κάνει επίτηδες για να μας πει πως είναι ποιοτική. Προφανώς και δεν είναι αυθόρμητο. Είναι καραστημένο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top