«9 Μήνες»: Ο Άλκης συνέρχεται από το σοκ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Κρίστη

Όσα θα γίνουν σήμερα, στις 17:50, στην καθημερινή σειρά του Star

«9 Μήνες»: Ο Άλκης συνέρχεται από το σοκ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Κρίστη

H Δάφνη εξηγεί στον Μάριο το λόγο που δεν μπορεί να πάει μαζί του στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50!

Ο Μάριος, για πρώτη φορά, αντιδρά έντονα, θεωρώντας υπεύθυνο τον Αντρέα. Τελικά η Δάφνη αποφασίζει να μείνει για λίγο στο πατρικό της. Στο μεταξύ, ο Άλκης συνέρχεται από το σοκ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Κρίστη, όταν αντιλαμβάνεται το παιχνίδι που έχει στηθεί πίσω από την πλάτη του.

Η Μαρίνα και ο Μάνος προσπαθούν να βάλουν τη σχέση τους σε νέα, φιλική βάση, χωρίς κανείς από τους δύο να το θέλει κατά βάθος.

Η Έλσα αναζητά τη Δάφνη, στην προσπάθειά της να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από το bulling που υφίσταται η Κρίστη και γνωρίζει τον Νικ. Η ιστορία της Blue Swan γοητεύει τη Δάφνη και αρχίζει να ψάχνει ποιος κρύβεται πίσω από την εταιρεία. Η Άννα συναντά για πρώτη φορά τη Ντορέτα και της υπόσχεται να καταφέρει να πείσει την Κρίστη να δώσει τελικά το μωρό για υιοθεσία. Η Έλσα επισκέπτεται τον Μάνο στο σπίτι του, και πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, του δίνει ένα παθιασμένο φιλί…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top