ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ από την έξοδο της Μενεγάκη στα μπουζούκια - Tι είπε η ίδια!

Ποια ήταν η… χορευταρού, ποια η ζηλιάρα και τι της έκανε εντύπωση

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ από την έξοδο της Μενεγάκη στα μπουζούκια - Tι είπε η ίδια!

​«Μια φορά στα τρία χρόνια μας κλήρωσε να βγούμε, ας το διασκεδάσουμε!», είπε η Ελένη Μενεγάκη, σχολιάζοντας on air το νυχτοπερπάτημά της στα μπουζούκια, ενώ αποκάλυψε ποιος από την παρέα έδωσε ρεσιτάλ χορού, αλλά και τους θαμώνες που της έκαναν εντύπωση!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η παρουσιάστρια τήρησε την υπόσχεση που έδωσε την περασμένη Δευτέρα στον Πάνο Κιάμο και, το βράδυ του Σαββάτου, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, μαζί με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο, τον αδερφό της και κάποιους από τους συνεργάτες της.

«Ωραία περάσαμε! Διασκεδάσαμε, τραγουδήσαμε… πολύ ωραία!», είπε η Ελένη και «έδωσε στεγνά» την Κατερίνα Ζαρίφη, λέγοντας ότι ζήλεψε επειδή είχε στην αγκαλιά την Αντωνία Καλλιμούκου.

Η Αντωνία, πάντως, ήταν εκείνη που χόρεψε περισσότερο από όλους, ενώ η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι εντυπωσιάστηκε από μία παρέα… Γιαπωνέζων, οι οποίοι τραβούσαν βίντεο τον Πάνο Κιάμο λες και καταλάβαιναν τα ελληνικά τραγούδια.

«Τελευταία φορά που είχαμε βγει ήταν πριν τρία χρόνια. Στον Ρέμο είχαμε πάει… Τον Κιάμο τον είχα ξαναδεί βράδυ, αλλά την ημερομηνία δεν την ξεχνάω: ήταν πριν 11 χρόνια, την τελευταία μου χρονιά στον ΑΝΤ1 και είχαμε πάει στη Βανδή. Φεύγοντας, περάσαμε από τα “Αστέρια”, στον Κιάμο, στις 3 το πρωί και καθίσαμε μέχρι τις 4 και κάτι και είχαμε περάσει πολύ ωραία», κατέλη��ε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Ελένη για την έξοδό της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top