To άγνωστο φλερτ στην Μπαλατσινού και η ευχή της να βρει σύντροφο ο Κωστόπουλος!

Τι αποκάλυψε για τη νέα της ζωή και την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της

To άγνωστο φλερτ στην Μπαλατσινού και η ευχή της να βρει σύντροφο ο Κωστόπουλος!

Το ότι δέχθηκε φλερτ, παρά το ότι δεν είναι single, αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού, ενώ μίλησε και για την σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο μετά το διαζύγιό τους, ευχόμενη να βρει σύντομα την γυναίκα που του αξίζει!

«Άκουσα κάτι πριν κάποιες μέρες και μου άρεσε σαν έκφραση: “είσαι πολύ ερωτεύσιμη”», είπε η παρουσιάστρια, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, προσθέτοντας πως το φλερτ υπάρχει πάντα στη ζωή της, καθώς, όπως υποστήριξε, μπορείς να φλερτάρεις με ένα ωραίο φαγητό, ένα τραγούδι ή μία ματιά.

Αν και, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Τζένη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και είναι ζευγάρι με τον 38χρονο Ανδρέα Παππά, συνεχίζει να έχει φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Κωστόπουλο, από τον οποίο πήρε διαζύγιο τον περσινό Ιούλιο, έπειτα από 20 χρόνια σχέσης, 18 γάμου και τρία παιδιά.

«Ο Πέτρος είναι ένας κριτής που πάντα θα ρωτήσω για την γνώμη του. Υπήρξε ο μέντοράς μου και έχω ζήσει καταστάσεις τις οποίες θα έπρεπε να είχα κι άλλες ζωές για να τις βιώσω. Όλο αυτό είναι περιουσία και τίποτε άλλο», ανέφερε η παρουσιάστρια και ευχήθηκε να βρει σύντομα μία νέα σύντροφο: «θέλω να είναι καλά! Του αξίζει να είναι καλά, του αξίζει μία γυναίκα που θα μπορέσει να καταλάβει αυτό που είναι, γιατί είναι σπάνιος άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος, έξυπνος και καλός. Έχει παρεξηγηθεί κάποιες φορές γιατί είναι αυθόρμητος, αλλά είναι ένας άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Τζ��νη Μπαλατσινού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top