Η Φωτεινή Ψυχίδου μετά τις υπογραφές για το διαζύγιό της μίλησε για τον Δημήτρη Κοργιαλά

«Με ενόχλησε που πήρα τον τίτλο του “τρίτου προσώπου”»

Η Φωτεινή Ψυχίδου μετά τις υπογραφές για το διαζύγιό της μίλησε  για τον Δημήτρη Κοργιαλά

Μετά τα χαρτιά του διαζυγίου της από τον Μπάμπη Στόκα τα οποία και, όπως σας ενημερώσαμε, υπέγραψε το απόγευμα της Κυριακής μέσα στο αυτοκίνητό της, η Φωτεινή Ψυχίδου άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε ανοιχτά για τον σύντροφό της, Δημήτρη Κοργιαλά.

021115155833_3231.jpg

«Επειδή το διαζύγιο του Δημήτρη και της Ευρυδίκης δεν είχε ακουστεί στον κόσμο, ήταν μία περίοδος που πήρα τον τίτλο του «τρίτου» προσώπου και αυτό με ενόχλησε και με στενοχώρησε. Χαίρομαι που στην πορεία του χρόνου και ο Δημήτρης και η Ευρυδίκη έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους, και έφυγε αυτ��ς ο ενοχλητικός τίτλος από πάνω μου» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής «ΦΜ live».

Η ίδια απάντησε και στο εάν την ενοχλεί που ο σύντροφός της έχει τατουάζ το όνομα της πρώην του, Ευρυδίκης.

«Είναι πολύ ωραίο τατουάζ. Θα ήταν απρεπές και μικροπρεπές από τη μεριά μου να με ενοχλεί ένα τατουάζ, την στιγμή που εγώ από τον προηγούμενο γάμο μου έχω, και φέρω στη ζωή μας το μεγαλύτερο τατουάζ που μπορεί να υπάρξει σε έναν άνθρωπο που είναι το παιδί του».

Παράλληλα εξήγησε και το γιατί άργησαν τόσο πολύ να πέσουν οι υπογραφές του διαζυγίου της, μιας και με τον Μπάμπη είχαν χωρίσει πριν από ενάμιση χρόνο.

«Δεν έχουμε πάρει ακόμα το διαζύγιο, όχι επειδή δεν θέλουμε να το πάρουμε, ούτε επειδή δεν το έχουμε αποφασίσει, απλά είμαστε δύο αμελείς άνθρωποι οι οποίοι είναι πολύ καλά μεταξύ τους, τα έχουν βρει τρομερά μεταξύ τους είναι όμως τρομερά τεμπέλιδες» εξομολογήθηκε, και πρόσθεσε: «Ο Μπάμπης εμπιστεύεται την επιλογή μου και είναι χαρούμενος για τη σχέση που έχει αναπτύξει ο Δημήτρης με την Ιόλη(σ.σ: η κόρη που έχει αποκτήσει η Φωτεινή από τον Μπάμπη Στόκα), και είναι πολύ κοντά ο Δημήτρης στην Ιόλη και είναι πολύ γλυκός μαζί της».

Να σας θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό και ο Δημήτρης Κοργιαλάς καλεσμένος στην εκπομπή «Τ@tiana Live» είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για την Φωτεινή δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως είναι ο άνθρωπος που φωτίζει τη ζωή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top