Σκαρμούτσος για «Blind Taste»: «Έχει εξαιρετικό κόνσεπτ και όλα αυτά που μου αρέσουν πολύ»

Δείτε πως σχολίασε την «κόντρα» Αρναούτογλου-Μαμαλάκη (video)

Σκαρμούτσος για «Blind Taste»: «Έχει εξαιρετικό κόνσεπτ και όλα αυτά που μου αρέσουν πολύ»

​Για το «Blind Taste», το παιχνίδι μαγειρικής που προβάλλεται καθημερινά στο Star (Δευτέρα-Παρασκευή στις 16:30) μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο ταλαντούχος σεφ και παρουσια��τής του «Blind Taste», αποκάλυψε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος που είπε το «ναι», καθώς το παιχνίδι μαγειρικής έχει «εξαιρετικό κόνσεπτ. Είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί έχει γέλιο, έχει ενέργεια, έχει μαγειρική και είναι όλα αυτά τα πράγματα που εγώ αγαπώ και μου αρέσουν πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη που βγήκε και είπε ότι η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου («Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου») δεν είναι εκπομπή μαγειρικής, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πήρε θέση, λέγοντας:

«Σέβομαι πάρα πολύ τον Ηλία Μαμαλάκη γιατί είναι από τους πρώτους που ξεκίνησε αυτό το πράγμα που λέγεται μαγειρική στην τηλεόραση, σέβομαι όμως πολύ και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τον Έκτορα Μποτρίνι ο οποίος είναι σε αυτή την εκπομπή, έχει τεράστια μαγειρική παιδεία, μαγειρεύει εξαιρετικά, και από την στιγμή που δέχεται να κάνει αυτή την εκπομπή, σημαίνει ότι κάτι καλό γίνεται εκεί».

(ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «BLIND TASTE»)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top