«Σκάνε» στον Alpha για τις χαμηλές πτήσεις της σειράς «Μη με σκας»

Μπέζος-Φιλιππίδης δεν έφεραν τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης στον πίνακα της AGB

​Προβληματισμός και απογοήτευση επικρατεί στον Alpha για τις χαμηλές πτήσεις της νέας σειράς «Μη με σκας», με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μπορεί το σίριαλ στο οποίο οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί υποδύονται τους γκέι να θεωρούταν από το κανάλι της Κάντζας μια από τις… «ναυαρχίδες» της ψυχαγωγίας, με πολλούς να πιστεύουν πως θα αποτελέσει την… (νέα) «Μουρμούρα, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης στον πίνακα της Nielsen, έκοψαν τα «φτερά» στους ιθύνοντες του σταθμού.

giannis_mpezos_petros_filippidis_dimitris_mothonaios_1.jpg
Χαρακτηριστικό είναι πως η σειρά «Μη με σκας», στην πρεμιέρα της (20 Οκτωβρίου), έκανε 17,7% στο σύνολο και 16,7% στα κοινά 15-44. Τα νούμερα αυτά θεωρήθηκαν απογοητευτικά, καθώς στον Alpha πίστευαν πως η σειρά θα πιάσει το 30%. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που επένδυσαν σε αυτήν πολλά χρήματα.

Η δεύτερη εβδομάδα προβολής του «Μη με σκας» (27 Οκτωβρίου) δεν αναπτέρωσε τις ελπίδες τους, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν περίπου τρεις μονάδες κάτω, σημειώνοντας 14,1% στο σύνολο και 14,1% στα κοινά 15-44.

B93731749F0071F1245F5311137A4AB9.jpg
Εκτός πάντως από τη σειρά «Μη με σκας», και η άλλη νέα σειρά του καναλιού «οι Άσφαιροι», συγκέντρωσε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού στην πρεμιέρα της (19 Οκτωβρίου), έκανε 10,3% στο σύνολο και 12,6% στα κοινά 15-44. Οι χαμηλές πτήσεις συνεχίστηκαν όμως και την επόμενη εβδομάδα, με την σειρά να σημειώνει 9,1% στο σύνολο και 10,4% στα κοινά 15-44, κάτι που επίσης προβληματίζει τους ιθύνοντες, αλλά έχει ωστόσο το ελαφρυντικό ότι δεν έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα, όπως στην περίπτωση Μπέζου-Φιλιππίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top