Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα δημοσιογράφο: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Οι φωτο που ανέβασε και τα θερμά συλληπητήρια των φίλων της

Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα δημοσιογράφο: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Δύσκολες ώρες περνάει η Ράνια Καρατζαφέρη, καθώς η μητέρα της δημοσιογράφου έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Η πρώην σύζυγός του Σπύρου Καρατζαφέρη ανέβασε το Σάββατο μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται πριν κάποια χρόνια με την μητέρα της και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της στείλουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια.

RANIA 3.jpg
Μάλιστα, ανήμερα της 28ης Οκωβρίου δημοσίευσε τις παρακάτω εικόνες από το νοσοκομείο γράφοντας στη λεζάντα για τη μητέρα της και το γιο της: «Με αυτό το κουκλάκι θέλησε ο Νικόλας μου να είναι πάντα δίπλα στη γιαγιάκα του, όπως ήταν κι αυτή όλα αυτά τα χρόνια... Συγκλονιστική μάνα, συγκλονιστικός γιος»

RANIA 1.jpg
Υπενθυμίζεται, ότι η Ράνια Καρατζαφέρη είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της και τη σχέση ζωής που είχε τόσο μαζί της όσο και με το γιο της στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Είναι ένα παιδί που ακόμα και τώρα μπορεί να κάνει και το νοσοκόμο στη γιαγιά. Είναι ένα παιδί που τη φροντίζει, ας είναι 6,5 ετών. Της δείχνει κάθε μέρα την αγάπη του και την τρυφερότητά του και της δίνει ζωή όπως δίνει και σε μένα» είχε αναφέρει δίχως να μπορέσει να κρατήσει τα δάκρυά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top