Γιώργος Γεωργίου: «Στάζει αίμα η καρδιά μου όταν βλέπω τον γιο μου σε αναπηρικό καρότσι»

«Όταν είσαι ευαίσθητος, κλαίει η ψυχή σου» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος

Γιώργος Γεωργίου: «Στάζει αίμα η καρδιά μου όταν βλέπω τον γιο μου σε αναπηρικό καρότσι»

​Για το πρόβλημα υγείας που έχει ο γιος του Τάσος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γιώργος Γεωργίου.

«Έχω ένα γιο που είναι άρρωστος, έχει μία σπάνια ασθένεια, λέγεται «Φρίντριχ», και είναι σε αναπηρική πολυθρόνα. Το έμαθα το 1992. Τότε ήταν 11 χρόνων. Είχε αστάθεια η οποία σιγά-σιγά εξελίχθηκε σε παραλυσία» είπε ο δημοσιογράφος, ενώ αποκάλυψε και τι συνέβη όταν το έμαθε.

«Ασπρίσανε τα μαλλιά μου και έπεσαν τα δόντια μου. Όταν είχα πάει στην Αγγλία (εννοεί όταν το έμαθε), τρελάθηκα. Όταν έχεις ένα παιδί σ’ αυτή την κατάσταση δεν είναι αμαρτία; Δεν είναι κρίμα; Είναι ένα παιδί με τρομερές δυνατότητες. Μέχρι τα 15 τον είχα εγώ, έχουμε μία άλλη σχέση» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Ο ίδιος, παράλληλα, παραδέχτηκε πως είναι πολύ ψυχοφθόρο για ένα γονιό να βλέπει το παιδί του σ’ αυτή την κατάσταση.

«Προσπαθώ να ρεφάρω γιατί είχα επενδύσει πολλά όνειρα πάνω στον Τάσο. Προσπαθώ να ρεφάρω αυτά τα όνειρα με την κόρη μου την Σταυρούλα, η οποία είναι ντάλε κουάλε Τάσος. Τρομερή ομοιότητα σε όλα» εξομολογήθηκε και συνέχισε: «Όταν είσαι ευαίσθητος δεν χρειάζεται να το δείχνεις. Κλαίει η ψυχή σου και στάζει αίμα η καρδιά σου. Πάρα πολύ στάζει όταν βλέπω το γιο μου σ’ αυτή την κατάσταση. Όταν σκέφτομαι τι σκέφτεται αυτό το παιδί μέσα του όλα αυτά τα χρόνια... πως νιώθει; Ποιο είναι το παράπονό του; Δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα». ​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top