Φουρθιώτης:«Η Ελεονώρα από την Δευτέρα θα σταματήσει να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων»

«Οποιοδήποτε παράπονο υπάρχει, πρέπει να λύνεται μεταξύ μας» είπε ο παρουσιαστής

Φουρθιώτης:«Η Ελεονώρα από την Δευτέρα θα σταματήσει να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων»

​Για το εξώδικο που έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη στο κανάλι «Ε», όπως σας ενημερώσαμε, μίλησε ο παρουσιαστής και εμπορικός διευθυντής του καναλιού, Μένιος Φουρθιώτης, καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Νομίζω πως είναι καλό οποιοδήποτε παράπονο, εντός ή εκτός εισαγωγικών, υπάρχει, να λύνεται μεταξύ μας. Σκέψου τώρα να βγούμε στην τηλεόραση και να εξηγούμε στους τηλεθεατές τεχνικά πράγματα, των οποίων η μία άποψη διαφέρει από την άλλη» είπε και συμπλήρωσε: «Με τα σκηνικά και τα τεχνικά δεν ασχολούμαι ακόμα. Ο, τιδήποτε όμως αφορά αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα είναι καλό να μένουν μέσα στην οικογένεια. Αν έχετε μία διαφωνία εσείς, καλό είναι η διαφωνία να λυθεί μεταξύ σας και όχι να δημοσιοποιούμε πράγματα που δεν έχουν καμία ουσία για τον κόσμο. Σίγουρα στις συνεργασίες ή τις σχέσεις είναι ανθρώπινο να υπάρχουν οι εντάσεις, οι πιο ερωτικές στιγμές και οι πιο φιλικές στιγμές».

Ο ίδιος μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη! Είπε πως η Ελεονώρα Μελέτη φεύγει από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού!

«Είμαστε στην πιο "ερωτική στιγμή" με την Ελεονώρα καθώς την Δευτέρα κάνει πρεμιέρα με το hashtag, την εκπομπή για την οποία και ήρθε στο κανάλι. Το δελτίο ήταν κάτι έξτρα που έκανε, κάτι επιπλέον. Η Ελεονώρα ήρθε λοιπόν στο κανάλι για να κάνει το hashtag, στην πορεία λοιπόν από κοινού αποφασίσαμε να κάνει και το δελτίο, αλλά όταν φέτος έχει αυξηθεί πολύ ο ανταγωνισμός και εσωτερικά κα�� εξωτερικά και μία δημοσιογράφος η οποία κάνει έρευνα, γιατί είναι βιωματική η εκπομπή της, χρειάζεται χρόνο και για το δελτίο και για μία τέτοια εκπομπή, κάτι από τα δύο δεν θα γίνει σωστά. Άρα η Ελεονώρα από την Δευτέρα θα σταματήσει να παρουσιάζει το δελτίο το οποίο θα αναλάβει ο Κώστας ο Χαρδαβέλλας και η εκείνη θα μείνει στο Hashtag» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ένα απόσπασμα από αυτά που είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top