Γενέθλια on air για την Μενεγάκη: «δεν θέλω τούρτες! Τι είμαι, παιδάκι;»

Λουλούδια, εκπλήξεις και συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής

Γενέθλια on air για την Μενεγάκη: «δεν θέλω τούρτες! Τι είμαι, παιδάκι;»

Εκπλήξεις αλλά και… ατάκα – «καρφί» από την Ελένη Μενεγάκη για την τούρτα που της πήγαν οι συνεργάτες της είχαν τα on air γενέθλιας της παρουσιάστριας, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «πάτησε» σήμερα, 29 Οκτωβρίου, τα 46!

Εκτός από λουλούδια και ευχές από τους συνεργάτες της, την Ελένη την περίμενε ακόμα μία έκπληξη, αφού στο πλατό μπήκε η πάλαι ποτέ πανελίστριά της, Αντωνία Καλλιμούκου! Δίνοντας μια τεράστια ανθοδέσμη στην εορτάζουσα και, χωρίς καμία από τις δύο να κρύβει την συγκίνησή της, η Αντωνία ευχήθηκε: «χρόνια πολλά! Σου εύχομαι υγεία, τύχη και την ευλογία να συγχρονίζεις μυαλό και καρδιά».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει το τραγούδι των γενεθλίων, το οποίο είπε σύσσωμο το πάνελ, ενώ ο floor manager έφερε μία λευκή τούρτα, διακοσμημένη με ροζ καρδούλες, πάνω στην οποία υπήρχε ένα κεράκι.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!», είπε η Ελένη και άρχισε να κόβει την τούρτα κάνοντας… παράπονα με νάζι: «κάθε φορά σας λέω “δεν θέλω γιορτές”, “δεν θέλω τούρτες”, τίποτα εσείς! “Μα Ελένη, τι θα πει ο κόσμος;” Τι "τι θα λέει ο κόσμος"; Τι είμαι εγώ; Παιδάκι είμαι, να κόβω τούρτες; Τέλος πάντων, μην μαλώνουμε τέτοιες μέρες»!

Δείτε στο βίντεο τα on air γενέθλια της παρουσιάστριας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top