Γενέθλια έχει σήμερα η Μενεγάκη: ΔΕΙΤΕ παλιές φώτο και τι λέει η ίδια για την ηλικία της!

Τα παιδικά χρόνια, τα πρώτα βήματα, η επαγγελματική και προσωπική ζωή

​Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και το star.gr κάνει ένα flashback στη ζωή της μέσα από φ��τογραφίες, ενώ παρουσιάζει και το video clip με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη!

Η Ελένη «πατάει» πλέον τα 46, καθώς γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1969 στο Κερατσίνι, όπου και μεγάλωσε. Aκομπλεξάριστη, η ίδια δεν κρύβει τα χρόνια της ούτε κατά την διάρκεια της εκπομπής της: «είμαι το 1969! Τι να πω; Ότι είμαι το 1974; Και τι θα αλλάξει;», ανάφερε χαρακτηριστικά το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου.

Menegaki-Liagkas.jpg
(Η παρουσιάστρια στο σχολείο, όπου ήταν συμμαθήτρια με τον Γιώργο Λιάγκα)

Η παρθενική εμφάνιση της μελαχρινής τότε καλλονής, που ασχολούταν με το μόντελινγκ, έγινε στο βίντεο του τραγουδιού «Προκαλείς» του Μιχάλη Ρακιτζή, το 1990, ενώ το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε στην εκπομπή «Κοκτέιλ» του Mega, με τους Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και Νίκο Διαμανταρίδη, για να ακολουθήσει η «Mega Banka» όπου ήταν το κορίτσι του Γιώργου Πολυχρονίου.

00.jpg291012095100_0374.jpg
(Σε ηλικία 13 ετών και στην εκπομπή «Κοκτέιλ»)

Μετά από συμμετοχές σε διαφημιστικά και τηλεοπτικές σειρές (όπως τα «Πάτερ Ημών», «Τα Μπακούρια», «Αχ Ελένη»), η Ελένη παρουσίασε από το 1995 έως το 2005 τον «Πρωινό Καφέ» στον ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση της Πόπης Χατζηδημητρίου. Παράλληλα, ανέλαβε και την παρουσίαση των καλλιστείων, που τότε διοργάνωνε το κανάλι του Αμαρουσίου.

3.jpg4.jpg
(Σε διαφημιστικό για σαμπουάν και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Πάτερ Ημών»)

Από το Σεπτέμβριο του 2005 παρουσιάζει το «Καφές Με Την Ελένη» στον Alpha, ενώ το 2011 απομένει μόνο το… «Ελένη» και μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη, μετά από 16 χρόνια στην πρωινή!

5.jpghqdefault.jpg

Το 1989, η Ελένη Μενεγάκη ντύνεται πρώτη φορά νύφη, στο πλευρό του επιχειρηματία Σταύρου Γαρδέρη, από τον οποίο χώρισε έπειτα από περίπου ένα χρόνο. Το 2001 ήρθε ο δεύτερος γάμος της, με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, τον Άγγελο - Ιωάννη (2002), την Λάουρα (2005) και την Βαλέρια (2008).

0.jpg7.jpg
(Πρώτη φορά νύφη και ο γάμος με τον Γιάννη Λάτσιο)

Στα τέλη του Γενάρη του 2010, ο κόσμος της showbiz «παγώνει», όταν ο τότε διευθυντής του ΑΝΤ1 και η παρουσιάστρια ανακοινώνουν με κοινή δήλωσή τους ότι χωρίζουν! Αν και το διαζύγιο ήταν συναινετικό, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε κατόπιν στα δικαστήρια, με τελευταία «μάχη» εκείνη για το σπίτι που στέγασε τον έρωτά του, τη βίλα στα Μελίσσια, στην οποία μένει σήμερα εκείνη.

Resizer (1).jpg
(Στιγμιότυπα από την βάπτιση της μικρότερης κορούλας της, τον περασμένο Αύγουστο)

Γυρίζοντας σελίδα στην προσωπική της ζωή, η Ελένη γίνεται ζευγάρι με τον επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο. Η ευτυχία τους ολοκληρώνεται φέτος, στις 29 Μαρτίου, οπότε και έρχεται στον κόσμο η κορούλα τους, την οποία βάπτισαν Μαρίνα, τον Αύγουστο που μας πέρασε.

8.jpge8b8e8185736238d8d49990e88cc1c54_L.jpg

Αν και το «κυνηγητό» από τους παπαράτσι δεν έχει σταματημό, η παρουσιάστρια κρατά τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα, αφήνοντας ασχολίαστες ακόμα και τις φήμες που την θέλουν να έχει παντρευτεί κρυφά με τον αγαπημένο της Ματέο, λίγο πριν γίνει τέταρτη φορά μαμά!

Δείτε στο βίντεο το «Προκαλείς» του Ρακιντζή με την Ελένη Μενεγάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top