Τρελό γέλιο: Η απόλυτη ασυνεννοησία προκάλεσε τον εκνευρισμό της Ελένης Μενεγάκη! (video)

Δείτε τι συνέβη στην εκπομπή και η παρουσιάστρια άρχισε να λέει on air «ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει;»

Τρελό γέλιο: Η απόλυτη ασυνεννοησία προκάλεσε τον εκνευρισμό της Ελένης Μενεγάκη! (video)

​Μπορεί να μην έχουμε ανάδρομο Ερμή, αλλά το μεσημέρι της Τρίτης έγινε… της ασυνεννοησίας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μην κρύψει τον εκνευρισμό της on air.

Όπως θα δείτε και στο video που εν τέλει προκαλεί γέλιο, κατά την διάρκεια της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη συνδέθηκε ζωντανά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος είχε πάει στον Πειραιά για να καλύψει ένα θέμα για το baby swimming (κολύμβηση μωρών) με μπαμπάδες.

Ωστόσο ο πανελίστας δεν είχε ακουστικό στο αυτί, με αποτέλεσμα η Ελένη να τον ρωτάει, ο ήχος να φτάνει με καθυστέρηση, και ο Αλεξάνδρου να της απαντά άλλα ντ΄άλλων, διακόπτοντας την κάθε φορά που προσπαθούσε να κάνει ερώτηση.

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν η παρουσιάστρια ζήτησε να δει τα μωρά να κάνουν βουτιές:

«Αν μπορέσει ο οπερατέρ να μας το δείξει, καλά θα΄ναι! Να φύγει λίγο η κυρία από μπροστά γιατί χάνω το πλάνο; Δημήτρη….! Ρε παιδιά υπάρχει κανείς να μας βοηθήσει; Αν υπάρχει ας το κάνει! Δηλαδή… δεν μπορώ να ουρλιάζω στην τηλεόραση. Τι φταίνε κι οι άλλοι που θέλουν να κοιμηθούν τέτοια ώρα».

Όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της είπε ότι δεν την ακούει, του απάντησε:

«Το έχω καταλάβει! Ο οπερατέρ ακούει τουλάχιστον που είναι εκεί; Ο οπερατέρ ακούει; Εντάξει παιδιά… ΟΚ!Αν ακούει, ας μας διευκολύνει σε αυτά που λέμε. Για να δούμε βουτιά πρέπει να μην υπάρχουν μπροστά άλλα κεφάλια. Μπορούμε να το δούμε;»

Βλέποντας πως δουλειά… δεν γίνεται, αναφώνησε «δεν μπορώ! Δεν θα συνεννοηθούμε… Δημήτρη μου… με ακούς τώρα;»

Κάπως έτσι το θέμα έκλεισε, ενώ όταν οι συνεργάτες της (από το studio), είπαν μπράβο στους μπαμπάδες που πηγαίνουν τα παιδιά τους για baby swimming, η Ελένη ξέσπασε λέγοντας:

«Γιατί λέμε μπράβο, σε κάτι που οφείλει και ο μπαμπάς να κάνει! Όχι μόνο οι μαμάδες. Δεν γράφει πουθενά σε καμιά Βίβλο ότι μόνο οι μαμάδες πηγαίνουν τα παιδιά για αθλοπαιδείες! Γιατί να πούμε μπράβο στον μπαμπά; Αυτές είναι μέσα στις υποχρεώσεις στο μεγάλωμα ενός παιδιού! Όπως το πας σχολείο, θα το πας και να παίξει, θα το πας και στο πάρτι, και την βόλτα του, και για κολύμπι! Μες τις υποχρεώσεις μας είναι. Γονείς είμαστε, τα αγαπάμε τα παιδιά μας».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top