Η on air αποκάλυψη του Ίμβριου για την Γερμανού: «Με χώρισε για κάποιον άλλον!»

ΔΕΙΤΕ πως αντέδρασε η παρουσιάστρια

Η on air αποκάλυψη του Ίμβριου για την Γερμανού: «Με χώρισε για κάποιον άλλον!»

Τον λόγο που τον χώρισε η Ναταλία Γερμανού μετά από εφτά χρόνια σχέσης αποκάλυψε on air o Πέτρος Ίμβριος!

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος την Δευτέρα στην εκπομπή της παρουσιάστριας «Namaste» και τα είπε όλα! Βλέπετε, το πρώην ζευγάρι παρά το διαζύγιό του διατηρεί άψογες σχέσεις.

8607_GERMANOY_IMVRIOS_08102014.jpg
Όπως εξομολογήθηκε λοιπόν ο Πέτρος Ίμβριος, η Ναταλία Γερμανού τον χώρισε για κάποιον άλλον! «Έπαιξε αμόρε άλλο και τέτοια» ανέφερε ο τραγουδιστής με την Ναταλία να θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί!

«Ψέμα, όχι, όχι! Διαφημίσεις. Break, break!» έλεγε η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής συνέχισε: «Μετά από τόσα χρόνια η αλήθεια δεν πονάει.»

«Δεν σε χώρισα ποτέ για κάποιον άλλον, δεν θέλω να το ξαναπείς ποτέ αυτό γιατί θα πέσουν τα φώτα να μας πλακώσουν» τόνισε η Ναταλία.

«Ποια φώτα; Μια χαρά είναι τα φώτα όταν λες την αλήθεια» της απάντησε ο Πέτρος με την Ναταλία να συνεχίζει να αρνείται τις... κατηγορίες!

«Αγαπούλα μου ήθελες να κάνεις οικογένεια, την οποία και έκανες με εξαιρετική επιτυχία, με δυο κουκλάρες κόρες. Εγώ δεν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οπότε λοιπόν εγώ ένιωσα ότι δεν μπορούσα να επιβάλω σε έναν άνθρωπο ο οποίος ήθελε να γίνει πατέρας, το ότι εγώ δεν ήθελα να γίνω μάνα. Είναι τρομερά εγωιστικό...» είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Σωστά, οπότε τα έφτιαξε με κάποιον που δεν ήθελε να κάνει οικογένεια» ανέφερε ο Ίμβριος ο οποίος στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι έκανε πλάκα!

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ και τα σχόλια δικά σας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top