Πήρε φόρα η Δούκισσα: «Ο Δημήτρης με κάνει να ζω μαγικά»

«Τώρα μαθαίνω τι πάει να πει αγάπη»

Πήρε φόρα η Δούκισσα: «Ο Δημήτρης με κάνει να ζω μαγικά»

​Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβεται και φαίνεται ότι πλέον η Δούκισσα Νομικού είναι τόσο ερωτευμένη που θέλει να το φωνάζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

«Με τον Δημήτρη είναι σαν να ξεκινώ τώρα τη ζωή μου. Τώρα μαθαίνω τι πάει να πει αγάπη, τι έρωτας, τι ζευγάρι. Αισθάνομαι τόσο ωραία που τρομάζω να πω πώς αισθάνομαι. Με τρομάζουν τα λόγια που θα πω», εξομολογείται η Δούκισσα στο ένθετο Real Life της Real News.

Μάλιστα δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι ο καλός της την κάνει να νιώθει μαγικά.

«Ο Δημήτρης δίχως να είναι ένας μάγος με κάνει να ζω μαγικά. Δημιούργησε μια μαγική σχέση μαζί μου. Σαν να ψάχνεις κάτι όλη σου τη ζωή και το βρίσκεις», λέει.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου; Η Δούκισσα τα αφήνει όλα ανοιχτά.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάτι να πω. Δεν έχουμε κάτι να πούμε. Το πόσο απέχουμε από τα σκαλιά της εκκλησίας θα το δείξει ο χρόνος. Άλλωστε δεν είναι κάτι που κρύβεται. Τον τελευταίο καιρό δεν κρύβομαι γενικότερα. Δεν φοβάμαι. Δεν παίζω κρυφτό. Απολαμβάνω τη ζωή μου», ξεκαθαρίζει με νόημα.

Τέλος δεν κρύβει ότι θα ήθελε σύντομα κι ένα παιδάκι.

«Τα παιδιά είναι ευλογία. Σίγουρα το μεγαλύτερο θαύμα που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα είναι αυτό. Όμως δεν πιστεύω τόσο στα θαύματα, γι’ αυτό συνήθως τα πραγματοποιώ. Ευελπιστώ να μου συμβεί σύντομα», λέει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top