«9 Μήνες»: Ο πατέρας του Άλκη κανονίζει παρασκηνιακά να εμποδίσει τον γάμο του γιου του

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά της Άννας Αδριανού, στις 17:50

«9 Μήνες»: Ο πατέρας του Άλκη κανονίζει παρασκηνιακά να εμποδίσει τον γάμο του γιου του

Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις και ανατροπές επιφυλάσσει η καθημερινή σειρά του Star με την υπογραφή της Άννας Αδριανού, το «9 Μήνες», που μεταδίδεται στις 17:50!

Τι θα δούμε σήμερα

Η Έλσα δηλώνει ενθουσιασμένη με το σπίτι του Μάνου αλλά εκείνος νιώθει άβολα με την παρουσία της εκεί.

Ένας άντρας-θύμα του κυκλώματος τοκογλυφίας επισκέπτεται τη Δάφνη και της αποκαλύπτει πως δικηγόρος του είναι ο Πέτρος. Ο πατέρας του Άλκη κανονίζει παρασκηνιακά να εμποδίσει τον γάμο του γιου του, ενώ η Αμαλία εκφράζει την ανησυχία της.

Η Έλσα ζητάει από τον Μάνο να παρευρεθεί στο γάμο της Κρίστης κι εκείνος, αν κι έχει ενστάσεις, στο τέλος αναγκάζεται να δεχτεί. Η Δάφνη, εκνευρισμένη, ρωτάει τον Αντρέα γιατί δεν την πληροφόρησε ότι μίλησε με τον πατέρα της για την υπόθεση τοκογλυφίας. Εκείνος νευριάζει και την αντιμετωπίζει με αυστηρότητα. Ο Γρηγόρης εκφράζει την ανησυχία του στον Άλκη για τον επικείμενο βιαστικό γάμο του με τη Κρίστη.

Η Κάτια εμφανίζεται ξαφνικά στην Κύπρο και ζητάει από τον Μάνο να την φιλοξενήσει. Ο Αντρέας, στο τραπέζι της Δάφνης, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της παρέας, αλλά αντιμετωπίζει τη δυσπιστία του Μάριου...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top