Πρώτη φορά: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει πως «είμαι ερωτευμένος με την Ιλένια»

«Επειδή την εξέθεσα δεν αρνούμαι τη σχέση»

Πρώτη φορά: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει πως «είμαι ερωτευμένος με την Ιλένια»

​Για την Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην ραδιοφωνική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον "Ρυθμό".

Ο παρουσιαστής που είναι ζευγάρι μαζί της τους τελευταίους μήνες, στην ερώτηση αν θα το πάρει το κορίτσι, απάντησε:

«Ακριβώς επειδή την εξέθεσα δεν αρνούμαι την σχέση. Από εκεί και πέρα θέλω λίγο να το προστατέψω. Δεν θέλω να ανοίξω αυτή την μικρή κερκόπορτα και να λέω λίγο παραπάνω, και λίγο παραπάνω κάθε φορά. Είμαστε μαζί και ναι είμαι ερωτευμένος».

Πως απαντά όμως στα σχόλια που ακούστηκαν για τον ρόλο της Ιλένιας στην εκπομπή «Spata Live» που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα;

«Κάνουμε δουλειά. Δεν είμαστε καρδιοχειρουργοί, ψυχαγωγία κάνουμε. Η Ιλένια ξέρει πολύ καλά τον ρόλο της, εγώ τον δικό μου και η Μαίρη τον δικό της».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε αυτό που είχε πει μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, ότι δηλαδή σκέφτεται να κάνει μήνυση στον Μάρκο Σεφερλή, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε δηλώσει αποκλειστικά στο star.gr:

«Δεν αρνούμαι κάτι. Στο “Μappes Show” έχουμε ένα συγκεκριμένο ύφος στο οποίο “τα λέμε”. Δεν αρνούμαι κάτι. Έχουμε μια συγκεκριμένη ενότητα στην οποία παίρνουμε δυο ρόλους και σχολιάζουμε πράγματα στο χιουμοριστικό ύφος της εκπομπής. Συνεχίζω και λέω μόνο καλά για τον Μάρκο Σεφερλή τον οποίο εκτιμώ επαγγελματικά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top