Η Μ. Μπεκατώρου εξηγεί πως στήνει τα παπαρατσικά!«Κάνω την ανήξερη και το παίζω Σταρ Ελλάς»

«Πηγαίνω σε παραλίες με τουρίστες» (video)

Η Μ. Μπεκατώρου εξηγεί πως στήνει τα παπαρατσικά!«Κάνω την ανήξερη και το παίζω Σταρ Ελλάς»

Απαντήσεις σε όλα όσα έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα να λέγονται για εκείνη έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία παράλληλα περιέγραψε με απολαυστικό τρόπο, πώς «στήνει» τα παπαρατσικά στην παραλία.

Η 41χρονη παρουσιάστρια η οποία παραδέχτηκε ότι της κάνουν ρετούς στις φωτογραφίες των περιοδικών επειδή δεν έχει ωραίο σώμα, είπε on air:

«Στη θάλασσα κάνω την ανήξερη και την μοιραία. Περπατάω γιατί φαντάζομαι το αποτέλεσμα…! Πάω πάρα πολύ για τα παπαρατσικά σε παραλίες με τουρίστες! Και έχω τον αέρα της Σταρ Ελλάς».

Στη συνέχεια, εξήγησε γιατί στην πρεμιέρα του «Πρωινού ΣΟΥΚΟΥ» δεν θα δούμε την περσινή παρέα:

«Νομίζω ότι οι παρέες κάνουν την διαφορά. Πέρυσι βρεθήκαμε έξι άνθρωποι που δεν γνωριζόμασταν πριν, εκτός από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα! Η χημεία για να υπάρξει σε μια ομάδα, θέλει χρόνο. Ο Μουτσινάς μου προσφέρει μια ασφάλεια, και μου βγάζει αυτό που ήθελα να μου βγάλει φέτος ο τηλεοπτικός μου σύντροφος».

Στη συνέχεια, απάντησε και σε όσους έλεγαν ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν την αφήνει να μιλήσει, καθώς και στα σχόλια που ακούστηκαν ότι δεν κάνει αιχμηρές ερωτήσεις:

«Δεν το είχα ποτέ να κάνω αιχμηρές ερωτήσεις. Το έμαθα λίγο παραπάνω βέβαια δίπλα στο Γρηγόρη. Στις άβολες ερωτήσεις τους είχα πει στα meetings να μην μου τα δείχνουν. Ακόμα και όταν βλέπω TV, αν φέρουν κάποιον σε δύσκολη θέση αλλάζω κανάλι. Το να κάτσω απέναντι από έναν καλεσμένο και να έχω στο μυαλό μου την εμμ��νή της είδησης δεν μπορώ να το κάνω!»

Όσο για το αν θα έκανε ποτέ πρωινό με τον Γρηγόρη;

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω πρωινό μαζί του. Ήταν καλύτερα που ήμασταν το βράδυ μαζί, ήταν πιο χαλαρή η συζήτηση. Ο Γρηγόρης πάντως μου είχε πει “πιστεύω ότι αν κάναμε ένα πρωινό θα μίλαγες περισσότερο”! ‘Ηταν ωραίο που βρεθήκαμε βράδυ με τον Γρηγόρη και ωραίο που βρίσκομαι πρωί με τον Νίκο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top