ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το πάρτι που διοργάνωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στην κόρη της

Ποιοι διάσημοι έδωσαν το «παρών»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το πάρτι που διοργάνωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στην κόρη της

Γενέθλια είχε την περασμένη Κυριακή η μονάκριβη κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη, Έμμα, και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε παρά να της ετοιμάσει ένα αξέχαστο πάρτι!

Η παρουσιάστρια του Star από νωρίς την Κυριακή βρέθηκε σε γνωστό παιδότοπο στην Άνοιξη προκειμένου να φροντίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πάρτι που θα γινόταν στις 11:30 το πρωί.

zina.jpg

(η Έμμα ανάμεσα στην μητέρα της, Ζήνα Κουτσελίνη και τον επιχειρηματία πατέρα της σβήνει τα κεράκια της υπέροχης τούρτας της-ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ από περιοδικό OK-)


Η Έμμα , έκλεισε τα πέντε της χρόνια και η τούρτα που παρήγγειλαν οι γονείς της απεικόνιζε τους αγαπημένους της ήρωες από την ταινία κινούμενων σχεδίων «Frozen».

Η μικρή κούρνιασε αρκετή ώρα στην αγκαλιά τόσο της μητέρας της, Ζήνας όσο και του μπαμπά της.

zina 23.jpg

Στο πάρτι έδωσαν το «παρών» πολλές διάσημες κυρίες. Ανάμεσα σ’ αυτές η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις δύο κόρες της, Νάγια και Μαίρη, ο Θανάσης Πάτρας με την σύζυγό του Κατερίνα Παγώνη και την τρίχρονη κόρη τους Ίλια, η reporter του Σταρ Κατερίνα Σουλιώτη με την μοναχοκόρη της Χριστίνα , ο Νίκος Λυμπερόπουλος με την σύζυγό του Χριστίνα και πολλοί άλλοι.

Λίγες μέρες πριν την μεγάλη γιορτή, στις 12 Οκτωβρίου όπου ήταν και τα γενέθλια της κόρης της, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε γράψει πολύ συγκινητικά λόγια για το κοριτσάκι της στην προσωπική της σελίδα στο facebook!

zinoula.jpg

«Περίπου τέτοια ώρα γεννήθηκε το κορίτσι μου. Θυμάμαι τα πάντα και την παραμικρή λεπτομέρεια της στιγμής, των στιγμών. Ήρθε στην ζωή πρόωρα αν και πολλές φορές μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε κινδυνεύσει. Σκέφτομαι πως τίποτα δεν θα ήταν όπως σήμερα αν δεν είχε έρθει στην ζωή μου, στη ζωή μας»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top