Ζητάει τα ρέστα η οπερατέρ που έριξε μετανάστη: μήνυση στο Facebook και στον ίδιο!

Τι αναφέρει σε δηλώσεις της

Ζητάει τα ρέστα η οπερατέρ που έριξε μετανάστη: μήνυση στο Facebook και στον ίδιο!

Αμετανόητη εμφανίζεται η Ουγγαρέζα οπερατέρ Πέτρα Λάζλο, η οποία προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή, βάζοντας τρικλοποδιά σε έναν μετανάστη που, με το παιδί στην αγκαλιά, έτρεχε να ξεφύγει από τις αστυνομικές δυνάμεις: όπως είπε, σκοπεύει να κάνει μήνυση στο Facebook, αλλά και στον μετανάστη!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το περιστατικό έλαβε χώρα στις αρχές Σεπτέμβρη, τη στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης θρηνούσε τον άδικο χαμό του τρίχρονου Αϊλάν και, εκτός από κατακραυγή, προκάλεσε την απόλυση της Λάζλο από το κανάλι N1TV.

Prosfygas211015sk.jpg

Αν και μετά το περιστατικό η ίδια, σε ανοικτή επιστολή της, υποστήριζε πως «δεν είμαι άκαρδη και ρατσίστρια», αλλά «μια άνεργη μητέρα δύο παιδιών, που έκανε λάθος επιλογές», σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Izvestia» φαίνεται πως… άλλαξε γνώμη.

petra_laszlo.jpg

Σύμφωνα με όσα λέει, ετοιμάζεται να υποβάλει μήνυση, τόσο στο Facebook, όσο και στον μετανάστη! Συγκεκριμένα, κατηγορεί το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι αρνήθηκε να διαγράψει τα γκρουπ που εμφανίστηκαν εναντίον της όπως έκανε με όσες ομάδες την υποστήριζαν, ενώ στρέφεται κατά του Οσάμα Άμπντουλ Μοζέν υποστηρίζοντας ότι άλλαξε την αρχική του κατάθεση στην οποία, κατά την ίδια, κατηγορούσε την αστυνομία για ό,τι συνέβη.

petra-lazlo.jpg

«Άλλαξε την κατάθεσή του. Ο σύζυγός μου θέλει να αποδείξω την αθωότητά μου. Γι' αυτόν τώρα είναι θέμα τιμής», αναφέρει η Λάζλο και προσθέτει ότι σκέφτεται να μεταναστεύσει στη Ρωσία γιατί πιστεύει ότι δεν είναι ασφαλής στην Ουγγαρία. «Σκεφτόμαστε τη λύση της Ρωσίας και ήδη μαθαίνουμε ρωσικά. Για εμάς είναι σημαντικό να φύγουμε από την Ουγγαρία αλλά θα αποφασίσουμε μετά τη δίκη», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top