Tζ. Μπαλατσινού: Η συνάντηση με τον Π. Κωστόπουλο μετά την αποκάλυψη για το νέο της σύντροφο

Εθεάθησαν σε εμπορικό κέντρο

Tζ. Μπαλατσινού: Η συνάντηση με τον Π. Κωστόπουλο μετά την αποκάλυψη για το νέο της σύντροφο

Μπορεί να χώρισαν πριν δυο χρόνια, ωστόσο η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος συνεχίζουν να διατηρούν άψογες σχέσεις. Άλλωστε έχουν και τρία παιδιά μαζί!

10255721_10153111268485598_797380505_n.jpg
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το πρώην ζευγάρι σε εμπορικό κέντρο των βορ��ίων προαστίων όπου οι δυο τους είχαν επαγγελματικό ραντεβού σε καφέ, λίγους μήνες μάλιστα μετά την αποκάλυψη ότι η παρουσιάστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της.

071015093327_7408.jpg

(H Tζένη Μπαλατσινού με το νέο της σύντροφο, Ανδρέα Παππά/ φωτο από "You")

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι με τον 35χρονο επιχειρηματία, Ανδρεά Παππά και οι παπαράτσι τους έχουν «τσακώσει» μαζί αρκετές φορές.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Οk! τόνισε πως «όφειλα να είμαι πιο προσεχτική» για τις φωτο που είδαν το φως της δημοσιότητας ενώ για τον πρώην σύζυγό της ανέφερε:

«Ο Πέτρος Κωστόπουλος με βοήθησε πολύ σε πολλά πράγματα. Δεν είναι κακό να με συνδέει κανείς μαζί του. Ήμασταν 20 χρόνια παντρεμένοι. Αυτό από μόνο του ως εικόνα έχει καταγραφεί. Εμένα μου έκανε πολύ καλό ο Πέτρος. Με βοήθησε στην τηλεόραση και συνεχίζω να τον συμβουλεύομαι και να μαθαίνω από εκείνον».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top