Έξω φρενών με την Ακρίτα ο Βερύκιος! Τα πήρε με ένα post της στο facebook

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε η δημοσιογράφος- BINTEO

Έξω φρενών με την Ακρίτα ο Βερύκιος! Τα πήρε με ένα post της στο facebook

Πυρ και μανία έγινε ο Δήμος Βερύκιος στο «Happy Day» με την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο facebook σχετικά με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έκλεισε sites από τα οποία οι χρήστες «κατεβάζουν» παράνομα ταινίες.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έγραψε: «Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλείνει τα μικρά σάιτ όπου βλέπουμε όλοι μας σχεδόν (μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας) καμιά ταινιούλα το βράδυ. Οι μικρές 'παράνομες' ανάσες μας σταματούν. Γύρω μας όλα λυμένα, φοροδιαφυγή, λίστες Λαγκάρντ, μίζες, πόθεν έσχες, εκατομμύρια - τα πάντα στην εντέλεια. Τι κόβουμε λοιπόν; Την ψυχαγωγία του Έλληνα μέσα στην κρίση, την δίωρη απόδραση μας. Το γράφω ανοιχτά, καθαρά και ξάστερα - καθώς άλλο ένα αγαπημένο σάιτ μόλις έκλεισε. Συγγνώμη αλλά αυτό με ξεπερνάει. Τελείως όμως!»

akrita1.jpg

Ο Δήμος Βερύκιος φυσικά δεν κρατήθηκε να το αφήσει ασχολίαστο λέγοντας: «Επίσημα στοιχεία: 465 εκ. ευρώ φοροδιαφυγή συν 230 εκ. για ΦΠΑ και φόρους! Χάνονται 750 εκ. και βγαίνει μία επώνυμη και κουνάει το δάχτυλο και σου λέει την “παρανομιούλα” μου μου κόβεις;”. Αυτή είναι η νοοτροπία των Ελλήνων!»

Aν και ο Δημήτρης Παπανώτας προσπάθησε να “δικαιολογήσει” την Έλενα Ακρίτα λέγοντας πως η δημοσιογράφος εννοούσε ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά θέματα με τα οποία πρέπει να ασχολείται το ΣΔΟΕ και να «βάζουμε προτεραιότητες» ο Βερύκιος ξέσπασε λέγοντας: «Κότα είσαι Δημητράκη (Παπανώτα). Στην Ακρίτα είσαι κότα!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Βγήκε η Ακρίτα πρωί πρωί να μου υπερασπιστεί τους… (σ.σ παράνομους). Γίνεται τσίρκο στο διαδίκτυο!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top