«9 Μήνες»: Ο Άλκης ετοιμάζεται για τον γάμο και ζητάει από τον τον Γρηγόρη να γίνει κουμπάρος

Τι θα γίνει στο νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star

«9 Μήνες»: Ο Άλκης ετοιμάζεται για τον γάμο και ζητάει από τον τον Γρηγόρη να γίνει κουμπάρος

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδει καθημερινά, στις 17:50, το Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Η Δάφνη εξηγεί στον Αντρέα πως ο Νικ έπεσε θύμα εκφοβισμού, ό��αν κάποιος πήγε στον νοσοκομείο και απείλησε να τον σκοτώσει αν δεν σταματήσει την έρευνα.

Ο Άλκης ετοιμάζεται για τον γάμο και ζητάει από τον κολλητό του, τον Γρηγόρη, να γίνει κουμπάρος του και να τον βοηθήσει. Η Έλσα με την Κρίστη διαλέγουν φορέματα και η Έλσα ζητάει από την Κρίστη να καλέσουν και τον Μάνο στο γάμο.

Ο Μάνος ζητάει από τη Μαρίνα να πάμε μαζί στα μαγαζιά για να διαλέξουν τα ρούχα της φωτογράφισης. Ο Αντρέας εκφράζει το ενδιαφέρον του για τη Δάφνη και ο Πέτρος τού ζητάει να κρατηθεί μακριά της. Η Δάφνη αναγκάζεται να φιλοξενήσει τον Νικ, για να τον έχει υπό την προστασία της.

Η Μαρίνα διαλέγει σπίτι για τον Μάνο και το διακοσμεί βάζοντας και τις δικές της πινελιές. Ο πατέρας του Άλκη εκβιάζει τον Γρηγόρη για να του πει που και πότε θα γίνει ο γάμος. Κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης, η Δάφνη βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Αντρέας την σώζει και πάνω στην ένταση της στιγμής, τη φιλάει…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top