Τον θυμάστε; Δείτε πως είναι σήμερα ο Νίκος Μίχας από το «Fame Story 2»

Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τότε που διαγωνιζόταν στο reality ταλέντων

Τον θυμάστε; Δείτε πως είναι σήμερα ο Νίκος Μίχας από το «Fame Story 2»

Μπορεί να έχουν περάσει έντεκα ολόκληρα χρόνια από τότε που βλέπαμε τον Νίκο Μίχα στο «Fame Story 2», αλλά όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, ο τραγουδιστής δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Πιο ώριμος (ηλικιακά) πλέον, και έχοντας αφήσει μούσι, ο Νίκος Μίχας έδωσε το «παρών» στο Mall, για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός», συνοδευόμενος από μια γοητευτική καστανή κοπέλα.

Nα σημειώσουμε ότι ο Νίκος Μίχας αν και σπούδασε Ιατρική στην Ρουμανία, δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με την άλλη του μεγάλη αγάπη, την μουσική.

8794_NIKOS_MIXAS_19102015.jpg
Στο τέταρτο έτος των σπουδών του δημιούργησε στην Ελλάδα το συγκρότημα με την ονομασία ΝΙΜΑ. Το 2003 τελείωσε τις σπουδές του και επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα όπου άρχισε εμφανίσεις με τους ΝΙΜΑ σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις και συναυλίες παίζοντας μεταγενέστερες επιτυχίες όπως «Το Πάρτυ» και «Σημάδια Καιρού», ενώ το 2004 συμμετείχε στο «Fame Story 2», όπου και παρουσίασε στο ευρύτερο κοινό το «Το Πάρτυ» σε στίχους και μουσική του ίδιου. Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού και η αποδοχή του από το ευρύ κοινό τον οδήγησε σε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Heaven Music.

Ακολούθησαν δύο προσωπικοί δίσκοι «Στη Χώρα Του Ποτέ» (2005) και «Τρέχει Τίποτα» (2007) με το τραγούδι «Τα παιδιά των μπαλκονιών» σε στίχους του Λάκη Λαζόπουλου.

Τα τελευταία χρόνια, δεν τον έχουμε δει να εμφανίζεται σε μεγάλες μουσικές σκηνές ή να βγάζει κάποια νέα δισκογραφική δουλειά.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top