Λιάγκας για πρώτη φορά: «Στο Mega δεν ήθελαν να βλέπουν τον Σεφερλή. Τον έλεγαν λαϊκό!»

«Μας τον είχαν κόψει ως καλεσμένο τρεις φορές από το πρωινό»

Στην συνάντηση που είχε το βράδυ της Παρασκευής με τον Μάρκο Σεφερλή (περσινό του αντίπαλο στην πρωινή ζώνη) αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Δεν θα σας πω τι είπαμε με τον Σεφερλή γιατί θα ανάψω φωτιές και πυρκαγιές» είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος ωστόσο έκανε άλλες αποκαλύψεις, πολύ juicy:

«Θα πω μια ιστορία που δεν την έχω πει, τώρα που ο Σεφερλής δεν είναι στην πρωινή ζώνη. Όταν ήμασταν με την Φαίη στο Mega, θέλαμε πάρα πολύ –επειδή εγώ τον εκτιμώ ως λαϊκό κωμικό ηθοποιό, ίσως τον καλύτερο που διαθέτει η χώρα μας-, να τον φέρουμε καλεσμένο. Στο Mega τότε υπήρχε ένα στέλεχος –δεν έχει σημασία ποιο είναι- που μας τον έκοβε γιατί έλεγε ότι δεν είναι του επιπέδου του Mega ο Σε��ερλής. Το ίδιο στέλεχος όταν είχε γίνει η πρόταση να πάω στο Mega να κάνω τηλεπαιχνίδια, έλεγε “ο Λιάγκας που λέει το δελτίο του Star και είναι λαϊκός, σιγά μην τον φέρουμε στο Mega. Το ίδιο είχαν πει και για την Φαίη “σιγά τώρα που κάνει μεσημεριανό μην την φέρουμε στο Mega”» είπε on air ο Γιώργος Λιάγκας, τονίζοντας πως:


«Είναι η πρώτη φορά που τα λέω αυτά τα πράγματα. Εμένα τον Σεφερλή ως καλεσμένο, μου τον είχαν κόψει τρεις φορές! Δεν ήθελαν να τον δουν στα μάτια τους. Όταν τον φωνάξαμε καλεσμένο, τον είδαν και μου στέλνουν μήνυμα ότι “είναι φοβερός αυτός, κάνε του πρόταση ως Λιάγκας για να έρθει στο Just the Two of Us”. Έτσι έγινε η ιστορία. Και ξαφνικά τον αγάπησαν τον Σεφερλή. Και λέω στη Φαίη όταν ακόμα ήμασταν στο Mega ότι “αν τον πάρει ο ΑΝΤ1 ο Σεφερλής θα ήταν δυνατός αντίπαλος”. Και όταν πέρυσι ανακοινώθηκε από το Mega ότι αντίπαλος μας θα είναι ο Σεφερλής, της είπα “είδες που το σκέφτηκαν;” Γιατί πραγματικά ήταν ένας δυνατός αντίπαλος πέρυσι. Άσχετα που κερδίσαμε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO